Vorige pagina

Babolat Addiction Set Natural

SKU
td_60.10316
  • Merk: Babolat
  • Snaartype: Comfort, Power
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 03-6631454

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Babolat Addiction is een comfortabele snaar uit de Babolat collectie voor spelers die op zoek zijn naar een goede mix van power en comfort. Deze multifilament snaar vangt vervelende trillingen op en beschikt over een goede duurzaamheid waardoor de snaar langer mee zal gaan.

De multifilament snaar heeft een structuur bestaande uit veel verschillende vezels die met elkaar vervlochten zijn. Dit geheel wordt bedekt door een bestendige coating. Deze structuur maakt deze snaar zeer handelbaar en comfortabel, wat vervelende blessures helpt te voorkomen.

Exclusief voor Babolat is de integratie van PTFE vezels. De zeer lage wrijvingscoëfficiënt van dit materiaal vermindert slijtage tussen de snaren en de belangrijkste snaren en zorgt voor verlenging van de levensduur van de snaar.

Deze snaar is in verschillende diktes verkrijgbaar. Hoe dunner de doorsnede van de snaar, des te elastischer de snaar is waardoor je meer gevoel en controle krijgt. Hoe dikker de doorsnede van de snaar, des te sterker en duurzamer de snaar is.

Meer informatie
SKU td_60.10316
Artikelcode leverancier 241115-128
Materiaal Multifilament
Snaarverpakking Set
Merk Babolat
Snaartype Comfort, Power
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Babolat Addiction Set Natural
Je waardering