Vorige pagina

Babolat Pure Strike VS

Artikelnummer:
td_20.17778
  • Type Racket: Controle, Power
  • Bespannen Geleverd?: Nee
Andere kleuren
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 03-6631454

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Babolat Pure Strike VS is afkomstig uit de Pure Strike serie van Babolat. De Pure Strike 2017 rackets hebben een nieuwe kleurstelling en beschikken over een frame met meer body voor extra power en stabiliteit. 

Dit racket weegt 295 gram en zorgt voor redelijk veel controle, maar biedt tegelijkertijd nog voldoende power. Het balanspunt van 325 mm zorgt voor meer balcontrole en voldoende wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het middelgrote racketblad van 630 cm2 zorgt tevens voor een uitstekende mix van power en controle.

Toegepaste technologieën
De FSI technologie staat voor Frame String Interaction en zorgt voor een meer open snarenpatroon. De breedtesnaren zijn verder uit elkaar getrokken waardoor je meer grip op de bal krijgt voor extra spin en slice. Daarnaast zorgt de Woofer Technologie ervoor dat de snaren niet plat, maar over de rondingen van de tubingrand liggen. Hierdoor is er langer en beter contact tussen de snaren en bal, wat zorgt voor meer spin en schokdemping. Dankzij de Square Beam Technologie heeft het racket een vlakke framebouw, waardoor het racket een betere flexibiliteit biedt en je meer controle en balgevoel ervaart.

Meer informatie
SKU td_20.17778
Artikelcode leverancier 101280-149
Doelgroep Senior
Merk Babolat
Snarenpatroon 16 x 20
Racketgewicht 295 Gram
Bladgrootte 630 cm2
Balans 325 mm
Racket Lengte 68,5 cm
Gewichtsklasse 281g - 300g
Productlijn Pure Strike
Type Racket Controle, Power
Bespannen Geleverd? Nee
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Babolat Pure Strike VS
Je waardering