De Signature collectie heeft een sterk DNA net zoals de levende legende Björg Borg met zijn iconische manier om mode en roem naar het tennis te brengen. Deze gloednieuwe tenniscollectie is gekoppeld aan de nieuwe film die gaat over Borg’s tennisleven vanaf de start in zijn jonge jaren tot aan zijn Wimbledon overwinning op John McEnroe in 1980.

Niet alleen op de baan, maar ook naast het baan had Borg een iconisch stijl waarin hij tennis en mode samenbracht. Hij droeg al snel shirts met logo’s en commerciële slogans en werd de eerste atleet ooit die een trendsetter was met rocksterrenstatus.

De Björn Borg Signature collectie is geïnspireerd op Björn Borg’s eigen stijl op en naast de baan. Borg was een waar stijlicoon, met zijn herkenbare lange haar, hoofdband, korte tennisshort en stijlvolle track jacket. De retro kledingcollectie beschikt over moderne details en bevat de kleuren van Borg’s iconische track jacket samen met de klassieke tennisbaankleuren zoals groen en blauw.

Bestel voor vrijdag 29 september een artikel uit de Björn Borg Signature collectie en maak kans op 2 GRATIS tickets voor de officiële première van "Borg vs McEnroe - some stars shine forever".

*Op vrijdag 29 sepetember worden 4 winnaars via onze Facebookpagina bekend gemaakt.