vieux jeu: Belgisch vakmanschap in tenniskleding

17 April 2024
vieux jeu:  Belgisch vakmanschap in tenniskleding

Stap in de wereld van vieux jeu en laat je betoveren door de onmiskenbare boho-allure die dit Belgische merk met zich meebrengt. Van de tennisbanen tot de yogamatten, vieux jeu is het go-to label voor wie op zoek is naar mooie én functionele sportkleding en accessoires.

Achter dit gevierde merk gaat de Belgische oprichtster en ontwerpster Claudia Storme schuil, wiens originele ontwerpen de glamour van een vervlogen tijdperk belichamen. Met een duidelijke missie voor ogen, streeft Claudia ernaar om sportkleding te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol.

Kwaliteit staat voorop

In de nieuwste collectie van vieux jeu vinden minimalistische vormen zich gecombineerd met zachte, kwaliteitsstoffen. Sinds de lancering in 2017 staat vieux jeu bekend om haar hoogwaardige esthetiek, finesse en kwaliteit. De collecties worden vervaardigd met hoogwaardige stoffen uit Italië en Griekenland, en de productie vindt plaats in Europa. Dit garandeert niet alleen een luxueuze uitstraling, maar ook duurzaamheid en comfort, zowel op als buiten het sportveld.

 

vieux jeu is niet zomaar een sportkledingmerk; het is jouw vertrouwde metgezel op het sportveld en daarbuiten. Om een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld, kiest vieux jeu ervoor om slechts één collectie per jaar uit te brengen, verdeeld over meerdere drops. Elke collectie bevat tijdloze en veelzijdige garderobe essentials die je kunt mixen, matchen en je eigen stijl mee kunt creëren. Ontwerpster Claudia Storme viert de glamour van een vervlogen tijdperk en geeft klassieke atletische stukken een moderne twist. Met een subtiel vleugje nostalgie spreekt vieux jeu vrouwen aan die een passie delen voor mode én sport.

Ontdek nu de nieuwste collectie hieronder!

Tags:
  • populair
  • Vieux Jeu
  • kledingcollectie
  • mode