Wie kunnen onze tennisrackets beter beoordelen dan onze klanten zelf? We hebben een aantal klanten benaderd met de vraag of zij de het nieuwste Babolat Pure Aero tenniracket wilden testen. Zij mochten het racket al testen nog voordat deze gereleaset was! Een unieke ervaring dus. Ons test team bestaat uit: Johan, Melanie en Roos. Onze testers hebben allemaal een andere speelsterkte en -stijl. Om een goed oordeel te kunnen vellen, hebben zij minimaal 5 uur met het racket getennist. Het racket is getest op basis van uiterlijk, power, controle, spin, armvriendelijkheid, wendbaarheid en touch.

 

Melanie
Johan
Roos

Uiterlijk en eerste indruk:

De eerste indruk van een tennisracket is natuurlijk erg belangrijk! Onze testers vinden de Babolat Pure Aero er prachtig uitzien. Ze zijn met name enthousiast over de kleurencombinatie van het racket. Minder geschikt is dit racket wanneer jij niet de show hoeft te stelen op de baan, het racket valt door de kleurencombinatie namelijk erg goed op. Het racket ligt verder fijn in de hand en voelt vertrouwd aan als je als eens met een Aero gespeeld hebt.

 

"De kleurencombinatie van dit racket is prachtig" (Melanie)

Specificaties:

We hebben onze testers gevraagd het racket te waarderen op basis van power, controle, spin, armvriendelijkheid, wendbaarheid en touch. Dit hebben zij gedaan op basis van een cijfer van 1 tot 10. Waarbij 1 zeer slecht en 10 fantastisch is. In onderstaand overzicht hebben wij de gemiddelde eindcijfers genomen per testcategorie.

 

Gemiddeld testcijfer

Totale indruk:

De Babolat Pure Aero is fijn racket waarbij je vanaf de baseline mooie spin ballen kan geven met daarnaast veel controle en plaatsing. Door de wendbaarheid van het racket loop je gerust een keer op naar het net om daar een winnende volley of smash te kunnen geven. Bij de service is de touch heel fijn waarmee je een goede versnelling kan maken, maar daarnaast speel je met het racket ook een goede kickserve door de fantastische spin wat het racket geeft.

 

"Dit racket wordt zonder meer mijn volgende tennisracket!" (Johan)

 

Wil jij nou ook meedoen met dit soort exclusieve acties? Houd onze socials in de gaten! Twijfel jij over welk tennisracket bij jou past? Maak gebruik van onze racketfinder of benader een van onze racket specialisten.