Vorige pagina

Head Graphene XT Radical S

Artikelnummer:
td_20.17010
  • Type Racket: Comfort, Power
  • Bespannen Geleverd?: Nee
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 03-6631454

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Head Graphene XT Radical S is afkomstig uit de Radical Graphene XT collectie van HEAD. De Radical collectie staat voor veelzijdigheid en creativiteit. De verbeterde Graphene technologie biedt optimale gewichtsverdeling waar spelers het nodig hebben. Dit zorgt voor maximaal speelgemak en extra wendbaarheid voor de veelzijdige spelers.

De Radical S heeft een iets groter racketblad en een lager gewicht in vergelijk met de andere Radical rackets. Dit zorgt voor extra wendbaarheid en veel speelgemak. Dit middelzware racket weegt 280 gram en is geschikt voor een brede groep spelers. Het racket biedt al redelijk wat controle, maar geeft je tegelijkertijd nog veel power. Het balanspunt van 320 mm zorgt voor een hogere wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een racketblad van 660 cm2 en zorgt voor extra power en meer speelcomfort.

Toegepaste technologieën
Het Graphene XT materiaal is een volgende fase in de revolutionaire Graphene technologie. ‘s Werelds sterkste en lichtste materiaal, Graphene, is maar liefst 30% sterker gemaakt om een nog betere gewichtsverdeling te kunnen bieden. Hierdoor krijg je een betere wendbaarheid en kun je nog makkelijker snelheid in je slagen leggen om je tegenstanders weg te blazen.

Meer informatie
SKU td_20.17010
Artikelcode leverancier 230236
Doelgroep Senior
Merk Head
Snarenpatroon 16 x 19
Racketgewicht 280 Gram
Bladgrootte 660 cm2
Balans 320 mm
Racket Lengte Standaard
Gewichtsklasse 261g - 280g
Productlijn Radical
Type Racket Comfort, Power
Bespannen Geleverd? Nee
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Head Graphene XT Radical S
Je waardering
Maattabel