Over TennisDirect

 

hz

 

Wie is TennisDirect?

TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. Hier zijn wij supertrots op, omdat we zijn begonnen vanuit onze passie voor de sport. Vanuit onze wens om kwalitatieve materialen en bijbehorend advies beschikbaar te maken voor alle tennissers.

Klantenservice TennisDirect Dit doen we al ruim 10 jaar met veel plezier. We geven je toegang tot het complete assortiment van jouw favoriete tennismerken. Dus niet 2 of 3 rackets van ieder merk, maar alle rackets. Hetzelfde geldt voor kleding en schoenen. Vindt u het lastig om een keuze te maken, dan helpen we u graag bij het vinden van het juiste materiaal. Bij rackets kunt u het ook zelf ervaren, door vrijblijvend een racket te testen. Op alle andere vragen over de juiste gripmaat, bespanning of schoen, geven we u graag een passend antwoord.

Dit doen we met een club sportieve en enthousiaste medewerkers vanuit ons kantoor langs de A44 in Sassenheim (Nederland). B

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over materialen, nieuwe collecties van uw favoriete merken en speciale acties voor onze fans, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina). Via Facebook kunt u volgen waar we allemaal mee bezig zijn in Sassenheim.

Bent u tennistrainer of zit u in het bestuur van een vereniging? Neem dan contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. We leveren graag producten en diensten op maat. Neem alvast een kijkje op de trainerspagina.

We wensen u veel winkelplezier in onze shop en vooral veel tennisplezier!

Klantenservice
Bij de klantenservice kun je terecht met alle vragen over rackets, bespanmachines, snaren, etc. Ook kun je hier terecht voor vragen over bestelde artikelen en eventuele sponsorcontracten, offertes voor tennisballen en alle overige vragen over producten in onze webshop. Aarzel niet om contact op te nemen via info@tennisdirect.be of telefonisch via 03-6631454.

Administratie
De administratieafdeling verzorgt de dagelijkse administratie van TennisDirect. Heeft u vragen over facturen of openstaande betalingen, stuur dan een e-mail naar
administratie@tennisdirect.be. Vergeet daarbij niet uw relatienummer en factuurnummer te vermelden.

 

hz

 

Partners van TennisDirect

We werken graag samen met partijen die dezelfde passie voor tennis hebben. We wisselen kennis uit en houden elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met als doel om gezamenlijk de tennisser zo goed mogelijk te bedienen. Hieronder lees je meer over onze belangrijkste partners.


Tennis Vlaanderen

Tennis VlaanderenDe Vlaamse Tennisvereniging is de federatie die de tennissport in Vlaanderen beheert en promoot. Tennis Vlaanderen groepeert 487 tennisclubs en 150.000 tennissers en werd opgericht op 30 juni 1979 nadat op 3 februari in datzelfde jaar door de Koninklijke Belgische Tennisbond werd besloten om een Nederlandstalige en Franstalige vleugel op te richten.

De missie van Tennis Vlaanderen is om zijn prominente rol in de tenniswereld te behouden door tennis aan te bieden voor alle leeftijden en alle niveau’s, internationale topspelers te vormen, de clubs en clubleden optimaal te ondersteunen en een professionele en kwalitatieve werkwijze binnen Tennis Vlaanderen en de clubs te bewerkstelligen.

TennisDirect is sinds 1 januari 2011 technisch partner van Tennis Vlaanderen en treedt hierbij op als de officiële online shop van de bond en als leverancier van terrein- en trainingsmateriaal.

 

hz

 


ABN AMRO World Tennis Tournament

ABN Het ABN AMRO World Tennis Tournament behoort al jaren tot de meest prestigieuze sportevenementen van Nederland.
Sinds 1974 is ABN AMRO sponsor van het toernooi, dat in de beginfase onderdeel uitmaakte van de WCT-Series (World Championship of Tennis), de voorloper van de ATP World Tour. In dit jaar schreef de Nederlander Tom Okker het toernooi op zijn naam. Het duurde even voordat er nog een succes kwam vanaf Nederlandse bodem. In 1995 pakte de huidige toernooidirecteur, Richard Krajicek, de titel. In 2018 schreef niemand minder dan Federer het toernooi op zijn naam.

TennisDirect is sinds 2012 Business Partner van het ABN Amro toernooi.

 

hz

 

Contactinformatie

TennisDirect                                                                         
Postbus 57
                                                                             
2170 AB Sassenheim
    
Nederland                                                       
NL: Tel: 03-6631454

Vestigingsadres:
TennisDirect
Warmonderweg 5
2171 AH Sassenheim
Nederland

Let op : Bezoek is alleen mogelijk op afspraak

KVK nummer: 28085635
BTW nummer: BE0533820197

hz

 

E-mailadressen:

E-mail Algemeen: info@tennisdirect.be
E-mail Teamkleding:
teamkleding@tennisdirect.nl
E-mail Administratie:
administratie@tennisdirect.nl

 

hz

 

Bankgegevens

IBAN:
BIC:

NL27ABNA0570359880
ABNANL2A

Vermeld bij het betalen van een factuur altijd het factuurnummer en uw relatienummer!

 

hz

 

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 15.30 uur

Uiteraard kunt u 24 uur per dag terecht op onze website!

 

hz

 

Privacy Policy

Wanneer u gegevens aan ons doet toekomen of anderszins contact met ons opneemt, zullen wij uw gegevens en de reden voor het contact, vastleggen. Deze gegevens zullen wij gebruiken voor het doel waarvoor u de gegevens aan ons verstrekt hebt (bijvoorbeeld voor het uitvoeren van de betreffende actie waarom u ons verzoekt, of waaraan u deelneemt) en de evaluatie daarvan.

Tijdens uw bezoek aan deze website verzamelen wij informatie betreffende het adres van de computer waar vanuit de betreffende pagina bekeken wordt, de gebruikte browser (type) en versie, de pagina's die zijn bezocht, de onderliggende relaties en de datum en het tijdstip van het bezoek.

Indien u heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze producten en diensten kunnen wij de door u verstrekte gegevens (tezamen met andere gegevens waarover wij reeds beschikken of die wij in de toekomst verkrijgen) gebruiken om u informatie en/of aanbiedingen toe te sturen aangaande onze producten die volgens ons voor u interessant kunnen zijn.

De gegevens zullen worden gebruikt om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van de gebruikers van onze website(s).

Gegevensregistratie vindt plaats conform de Wet bescherming persoonsgegevens (P-0015554).