Partners TennisDirect

We werken graag samen met partijen die dezelfde passie voor tennis hebben. We wisselen kennis uit en houden elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met als doel om gezamenlijk de tennisser zo goed mogelijk te bedienen. Hieronder lees je meer over onze belangrijkste partners.

Tennis Vlaanderen
TennisDirect is sinds 1 januari 2011 technisch partner van Tennis Vlaanderen en treedt hierbij op als de officiële online shop van de bond en als leverancier van terrein- en trainingsmateriaal. De Vlaamse Tennisvereniging is de federatie die de tennissport in Vlaanderen beheert en promoot. Tennis Vlaanderen groepeert 487 tennisclubs en 150.000 tennissers en werd opgericht op 30 juni 1979 nadat op 3 februari in datzelfde jaar door de Koninklijke Belgische Tennisbond werd besloten om een Nederlandstalige en een Franstalige vleugel op te richten. De missie van Tennis Vlaanderen is om zijn prominente rol in de tenniswereld te behouden door tennis aan te bieden voor alle leeftijden en alle niveau's, internationale topspelers te vormen, de clubs en clubleden optimaal te ondersteunen en een professionele en kwalitatieve werkwijze binnen Tennis Vlaanderen en de clubs te bewerkstelligen.

ABN AMRO World Tennis Tournament
TennisDirect is sinds 2012 Business Partner van het ABN AMRO toernooi. Het ABN AMRO World Tennis Tournament behoort al jaren tot de meest prestigieuze sportevenementen van Nederland. Sinds 1974 is ABN AMRO sponsor van het toernooi, dat in de beginfase onderdeel uitmaakte van de WCT-Series (World Championship of Tennis), de voorloper van de ATP World Tour. In dit jaar schreef de Nederlander Tom Okker het toernooi op zijn naam. Het duurde even voordat er nog een succes kwam vanaf Nederlandse bodem. In 1995 pakte de huidige toernooidirecteur, Richard Krajicek, de titel. In 2018 schreef niemand minder dan Federer het toernooi op zijn naam.

Tennisplaza
TennisDirect is sinds 1 augustus 2020 mediapartner van Tennisplaza, de grootste Belgische bron voor tennis- en padelnieuws. Tennisplaza werd opgericht op 25 december 2012 nadat de succesvolle projecten Belgische Tennisvrouwen en Belgische Tennismannen werden samengevoegd tot één website. Al van bij de start spreekt Tennisplaza een breed publiek aan door aandacht te schenken aan verschillende nationale en internationale competitieniveaus en -spelers: van de Olympische Spelen, Davis Cup en Fed Cup over Grand Slams, ATP- en WTA-toernooien tot ITF- en juniortoernooien, G-sport en de lokale interclub. Dagelijks bereikt Tennisplaza tienduizenden tennisfans die op de hoogte willen blijven van het reilen en zeilen van de tennis- en padelwereld.

Klik hier en bezoek de website van Tennisplaza.

Deskundig Advies

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur & op zaterdag van 10:00 - 16:00 uur.
  • Bel: 03-6631454
  • Direct antwoord
  • Stel je vraag via e-mail
  • antwoord binnen 1 werkdag
  • Stel je vraag via facebook
  • antwoord binnen 1 werkdag