Vorige pagina

Luxilon Alu Power Set Diamond

SKU
td_60.11252
Vanaf € 11,50 Normale prijs € 23,00
  • Snaartype: Controle, Duurzaamheid, Power

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Gratis ruilen & retourneren*

*uitgezonderd gepersonaliseerde artikelen

Gratis verzending t/m 31 mei

- 50%

Meer weten over dit product?

Ons team met productspecialisten geeft je graag deskundig advies. Bezoek de klantenservice voor advies.

Contact opnemen

Bel 03-6631454

Stel je vraag via e-mail

De Luxilon Alu Power is een monofilament polyester snaar en ideaal voor spelers die krachttennis willen combineren met optimale balcontrole en hoge duurzaamheid van de snaar. De Alu Power vormt de grootste groep snaren binnen de Big Banger familie. De Alu Power is de revolutionaire opvolger van de Big Banger Original, met haar dunnere maar toch duurzame snaar.

De monofilament snaar beschikt over een sterke polyester kern en zorgt daardoor voor optimaal balgevoel en een constante balcontrole. De spanningsverlies is bijna nihil en de duurzaamheid is erg hoog, zeker voor de dunne diameter die deze snaar heeft. De Alu Power is de meestgebruikte snaar door spelers in de ATP-top 200 en daarom een goede keuze voor zowel profspelers als recreatieve spelers.

Deze snaar is in verschillende diktes verkrijgbaar. Hoe dunner de doorsnede van de snaar, des te elastischer de snaar is waardoor je meer gevoel en controle krijgt. Hoe dikker de doorsnede van de snaar, des te sterker en duurzamer de snaar is.

Let op: Bij aankoop van deze snaar maak je kans op het winnen van een 1-karaats Diamant! Er worden er wereldwijd 3 weggegeven en je kan via de QR code op de achterkant er achter komen of je 1 van de gelukkigen bent!

Meer informatie
SKU td_60.11252
Artikelcode leverancier WR8301101001
Materiaal Polyester
Snaarverpakking Set
Snaartype Controle, Duurzaamheid, Power
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Luxilon Alu Power Set Diamond
Je waardering