Accessoires

Bandana's Tennis Tenniscaps Tennisgrips Polsbandjes Tennis

 

 

TD


Tennisaccessoires
van alle grote merken vind je bij TennisDirect, de online tennisspecialist van de Benelux.
De specialist op het gebied van schoenen, rackets, tassen, kleding en accessoires voor de fanatieke tennisser.

In de categorie accessoires tref je bijvoorbeeld polsbandjes, bandana’s en caps aan die jouw outfit helemaal afmaken. We hebben een breed assortiment aan polsbanden, petjes en bandana’s in diverse kleuren.

Ook de Roger Federer Caps vallen onder deze categorie. Deze exclusieve caps, voorzien van de initialen van ’s werelds beste tennisser, zijn werkelijk uniek. De Nike caps zijn voorzien van de Dri-Fit technologie voor een goede afvoer van lichaamsvocht. Met de Nike bandana’s treedt u in de voetsporen van Rafael Nadal, Roger Federer en Juan Martin del Potro. Deze bandana’s, voorzien van de Nike swoosh, zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Tenniskleding advies
Ook dempers vallen onder de accessoires. We verkopen dempers van uiteenlopende merken in verschillende vormen. Zowel lange als compacte dempers behoren tot ons aanbod. Deze dempers zorgen voor de afname van trillingen van het frame om het comfort te vergroten.

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een kennis of vriend? In deze categorie tref je leuke artikelen aan, van dvd’s tot aan boeken, om cadeau te doen. Zo hebben wij de autobiografieën van Roger Federer, Rafael Nadal en Andy Murray in ons aanbod opgenomen. Ook een handdoek of bidon is een leuke presentje om te geven. Deze accessoires mogen natuurlijk niet ontbreken in de tas voor een belangrijke wedstrijd.
Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in