Tenniskleding

Nike Tenniskleding

Nike is één van de grootste en bekendste (sport) merken van de wereld. Nike is in 1962 opgericht door Phil Knight en Bill Bowerman onder de naam Blue Ribbon Sports (BRS). In 1978 werd de naam veranderd naar Nike, naar de Griekse godin van de overwinning. De kleding van Nike wordt gekenmerkt door de 'Swoosh', één van de bekendste logo's ter wereld.

Ook in de tenniswereld zijn de voetsporen van Nike duidelijk zichtbaar. Wereldtoppers als Rafael Nadal, Roger Federer en Serena Williams schitteren elke wedstrijd in Nike tenniskleding. Deze zijn uiteraard verkrijgbaar bij TennisDirect!

 

Assortiment Nike

TennisDirect biedt u het grootste assortiment aan Nike tenniskleding aan. De Nike tenniskleding kan opgedeeld worden in verschillende silo's. Zo zijn er neutrale collectie's zoals Pure, Nike Pro en Tech Fleece, maar ook de kleding van de echte kampioenen als Rafael Nadal en Roger Federer voor de heren en Serena Williams en Maria Sharapova voor de dames.

De Nike tenniskleding is met de grootste zorgvuldigheid ontworpen. Dankzij de lichtgewicht materialen en de uitstekende constructie zorgt wordt het ultieme draagcomfort gegenereerd waardoor de sportprestaties optimaal zijn.

Met Nike tenniskleding kan er eindeloos gecombineerd worden door de grote hoeveelheid keus en vele verschillende kleuren. Hierdoor ga je altijd met een goed gevoel de baan op. 's Zomers kan er tijdens warme temperaturen heerlijk buiten getennist worden in een tennisshirt, tennisshort, tennistank of tennisrokje. Natuurlijk heeft Nike ook gedacht aan de echte diehards die met weer, wind, en ijskoude weersomstandigheden het liefst buiten de baan op gaan. Dankzij de Nike vesten en lange broeken blijf je ondanks de kou heerlijk warm.

Een ieder kan slagen bij de Nike tenniscollectie omdat deze zo groot is. Heren, dames, jongens en meisjes kunnen allemaal terecht bij TennisDirect als het gaat om Nike tenniskleding.

Met alleen Nike tenniskleding kunt u natuurlijk nog niet direct de baan op. Hier hebben wij uiteraard rekening mee gehouden. Maak uw outfit helemaal compleet met Nike tennisschoenen, tassen en accessoires.


Wij snappen heel goed dat u twijfelt tussen verschillende producten die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet u toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij u past. Twijfel dan niet en beste deze artikelen dan beide. Bij TennisDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in