Tenniskleding

Tecnifibre Tenniskleding

Tecnifibre is een Frans tennismerk opgericht in 1979 en niet meer weg te denken uit de tennisbranche. Een mooie kledingcollectie mag dan ook zeker niet ontbreken. Deze collectie is speciaal ontworpen voor de tennisser die houdt van bewegingsvrijheid waardoor de tennisprestaties optimaal zijn. Ben jij iemand die deze eigenschappen nastreeft? Dan is de Tecnifibre tenniskleding collectie de ideale keuze!

 

Assortiment Tecnifibre

Met de tenniskleding van Tehnifibre kan je alle kanten op. Dankzij de vele kleuren is combineren altijd goed mogelijk. Voor in de zomer zijn er diverse tennisshirts, tennisshorts en tennisrokjes. Voor de echte doorzetters die in weer en wind altijd buiten op de baan willen staan, zijn er ook tennisbroeken en jackets. Er is voor een ieder wat wils. Dames en heren kunnen altijd voor tenniskleding terecht bij de kledingcollectie van Tehnifibre.

Naast tenniskleding heeft Tehnifibre het grootste assortiment aan tennisrackets, tennisballentassen, snaren, en overige accessoires. Deze zijn allen verkrijgbaar bij TennisDirect.

 

Wij snappen heel goed dat u twijfelt tussen verschillende producten die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet u toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij u past. Twijfel dan niet en bestel deze artikelen dan beide. Bij TennisDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.