TennisDirect Protrainer Programma

 

Wie is TennisDirect?

TennisDirect is de grootste online tennisspecialist van België en één van de grootste van Europa. Hier zijn wij supertrots op, omdat we zijn begonnen vanuit onze passie voor de sport. Al ruim 10 jaar geven we tennissers toegang tot het complete assortiment van de grote tennismerken. De enthousiaste en ervaren tennisspecialisten op onze klantenservice verzorgen het bijbehorend advies.

TennisDirect Protrainer

Om optimaal training te kunnen geven heb je goed materiaal nodig. Sven Groeneveld, trainer van onder andere Arantxa Sanches Vicario, Mary Pierce, Michael Stich, Ana Ivanovic en Caroline Wozniacki, weet dit als geen ander:

“Al jaren ervaar ik hoe belangrijk het is, of je nu toppers als Ivanovic of Wozniacki traint of recreatieve tennissers, het juiste materiaal is essentieel om techniek over te kunnen brengen op leerlingen. Ik werk met veel plezier samen met TennisDirect, zij hebben alles in huis en weten bovendien precies waar ze het over hebben. Ze zijn in staat zich te verplaatsen in de wensen van een trainer.”

Op basis van de jarenlange ervaring die wij bij TennisDirect hebben met trainers, hebben we ons TennisDirect Protrainer programma opgezet. Naast het feit dat je voor een scherpe prijs binnen een dag de juiste materialen in huis hebt, zitten hier nog een aantal andere mooie voordelen aan.

Wat zijn de voordelen?

  • Toegang tot een uitgebreid assortiment trainersartikelen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen op het complete trainersassortiment
  • Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Jaarlijks een gratis clinic met toppers als Sven Groeneveld, Sjeng Schalken en Micheal Scheffers
  • Maandelijkse update van de nieuwste ontwikkelingen op trainersgebied met tips en tricks van bekende trainers en spelers

Geïnteresseerd in al deze voordelen? Schrijf je dan zo snel mogelijk in via onderstaand formulier. Na inschrijving ontvang je een speciaal trainersaccount waarmee je toegang krijgt tot onze trainerskortingen en alle ander bovengenoemde voordelen.

Bovenop al deze voordelen, ontvang je bij je eerste bestelling ook nog eens een gratis ballenmandje t.w.v. €39,95.