Klantenservice.

 

TennisDirect Trainersaccount

 

Wie is TennisDirect?

TennisDirect is de grootste online tennisspecialist van Nederland en één van de grootste van Europa. Hier zijn wij supertrots op, omdat we zijn begonnen vanuit onze passie voor de sport. Al ruim 10 jaar geven we tennissers toegang tot het complete assortiment van de grote tennismerken. De enthousiaste en ervaren tennisspecialisten op onze klantenservice verzorgen het bijbehorend advies.

 

TennisDirect Trainersaccount

Om optimaal training te kunnen geven heb je goed materiaal nodig. TennisDirect biedt een compleet assortiment van trainersartikelen aan, artikelen die iedere trainer nodig heeft! De diversiteit van de trainersartikelen zorgt ervoor dat trainers iedere specifieke speleigenschappen van hun leerlingen kan verbeteren. Daarbij kan gedacht worden aan:

Daarnaast besteed TennisDirect ook aandacht aan de TennisKids.
Met een compleet aanbod aan artikelen die geschikt zijn voor de jeugdige tennissers kunnen trainers meteen aan de slag! Het aanbod bevat onder andere:

Klik hier voor onze TennisKids artikelen.

 

Wat zijn de voordelen?

Op basis van de jarenlange ervaring die wij bij TennisDirect hebben met trainers hebben we ons TennisDirect Protrainer programma opgezet. Naast het feit dat je voor een scherpe prijs binnen een dag de juiste materialen in huis hebt, zitten hier nog een aantal andere mooie voordelen aan.

Geïnteresseerd in een trainersaccount bij TennisDirect? Schrijf je dan zo snel mogelijk in via onderstaand formulier. Na inschrijving ontvang je een speciaal trainersaccount waarmee je toegang krijgt tot onze trainerskortingen en andere bovengenoemde voordelen.

Aanhef: Naam: Naam Tennisschool: Aantal Leerlingen: Geboortedatum: (dd/mm/jjjj) Adres: Postcode: Plaats: Telefoon: E-mail: Lidnummer bond: Licentie: Let op: aanvragen zonder licentie worden niet in behandeling genomen