Klantenservice.

Zoek je een sponsor voor het jaarlijkse tennistoernooi op jouw vereniging? TennisDirect is ook dit jaar weer op zoek naar 100 toernooien om te sponsoren. Naast een 20% korting op waardebonnen voor alle finalisten, zitten er een aantal leuke prijzen in ons sponsorpakket, zoals een gratis toptape voor alle deelnemers en een gratis tennishanddoek t.w.v. €17,95 voor de winnaars van de categorieën. Bovendien krijgt de vereniging 15% extra korting op de ballen voor het toernooi.

Interesse? Neem dan contact met ons op via de button onderaan deze pagina.

TennisDirect Toernooisponsoring

Waarom TennisDirect waardebonnen voor de finalisten?

De waardebonnen van TennisDirect zijn leuk voor iedere tennisser, omdat je zelf kunt kiezen wat je ervan koopt, kleding, schoenen, een racket of accessoires. De meeste tennissers zijn bekend met de webshop van TennisDirect en kunnen dus vertrouwd, eenvoudig en voordelig de gewonnen prijs verzilveren.

Sponsoring van maximaal 100 open toernooien!

TennisDirect sponsort ook dit jaar maximaal 100 toernooien. Dus mocht je interesse hebben in dit sponsorvoorstel, stuur dan snel een mail via de contact button. Wij nemen binnen een aantal dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

TennisDirect Toernooisponsoring

Naam Vereniging: Adres: Postcode/Plaats: Contactpersoon: Functie: E-mailadres: Telefoonnummer: Vragen/Opmerkingen: Aantal leden:

TennisDirect als sponsor van uw toernooi?

Zoekt u een sponsor voor de clubkampioenschappen of het open toernooi van uw vereniging? Dan bent u bij TennisDirect aan het juiste adres!
In de afgelopen 15 jaar heeft TennisDirect veel tennistoernooien gesponsord. Vanuit deze samenwerkingen en de opgedane ervaring, biedt TennisDirect een sponsorconcept dat voorziet in alle behoeften van vrijwel ieder tennistoernooi.

 

Inhoud

In ons pakket voor toernooisponsoring zitten een aantal leuke prijzen, zoals een give away voor iedere deelnemer en een handdoek t.w.v. €17,95 voor alle toernooiwinnaars.
Daarnaast profiteert uw vereniging van 20% korting op de waardebonnen voor alle finalisten! Bovendien ontvangt uw vereniging een zeer scherpe prijs op de wedstrijdballen voor het toernooi.


Waardebonnen TennisDirect

De waardebonnen van TennisDirect zijn leuk voor iedere tennisser, omdat er keuze is uit een ruim assortiment! De finalist kan de waardebon gebruiken voor bijvoorbeeld nieuwe schoenen, een tennistas of handige accessoires. De meeste tennissers zijn bekend met TennisDirect en kunnen dus vertrouwd, eenvoudig en voordelig de gewonnen prijs verzilveren! 

Geïnteresseerd in ons toernooipakket?

Vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug!