TennisDirect sponsorpakket tornooien

Zoekt u een sponsor voor de clubkampioenschappen of het open tornooi van uw club? Dan bent u bij TennisDirect aan het juiste adres! Ruim 400 clubs maken met grote tevredenheid gebruik van ons sponsorpakket. Het sponsorpakket is niet alleen een toegevoegde waarde voor het tornooi zelf, maar óók voor alle tornooideelnemers!

Inhoud sponsorpakket

Gratis waardebon voor alle deelnemers

Deze TennisDirect waardebon heeft een waarde van €10,- en is tijdelijk vrij te besteden bij een minimaal bestelbedrag van €50,-. De waardebon is geldig op alle artikelen en geldig in combinaties met overige kortingen en actiecodes.

Korting op de TennisDirect waardebonnen voor finalisten

De TennisDirect waardebonnen zijn een onderdeel van het sponsorpakket. Deze waardebonnen zijn interessant voor iedere tennisser. Er zijn geen voorwaarden verbonden en het shoptegoed kan gebruikt worden op het breedste tennisassortiment van de Benelux.

Deze waardebonnen zijn zonder bestelvoorwaarden vrij te besteden en kunnen gebruikt worden in zowel onze webshop als fysieke winkels.

Gratis Tennis Vlaanderen/TennisDirect tornooihanddoek voor iedere winnaar

Een TennisDirect handdoek t.w.v. €14,95 met een geborduurd TennisDirect - Tennis Vlaanderen logo voor alle tornooiwinnaars!

Gratis give away voor alle deelnemers

In 2018 starten we met 3 leuke give aways: sleutelhangers, grips en dempertjes. We zullen deze gelijk verdelen over het aantal deelnemers.

Gratis sponsorpakket t.w.v. €75.00

Een sponsorpakket bestaande uit verschillende tennisaccessoires. Leuk om weg te geven als prijs bij een loterij of prijsvraag.

Gratis toegangskaarten voor het ABN AMRO WTT

Twee toegangskaarten voor het ABN AMRO WTT 2019. De tickets geven toegang tot de avondwedstrijden op maandag 11 februari 2019.

Veelgestelde vragen

Is het verplicht om TennisDirect als tornooinaam te gebruiken?

Dit is zeker geen verplichting. We vinden het erg leuk als dit wordt gedaan, maar snappen ook heel goed wanneer een tornooi ervoor kiest om hier andere sponsors voor te benaderen.

Is het verplicht om TennisDirect waardebonnen aan te schaffen?

Het aanschaffen van waardebonnen is een onderdeel van onze tornooisponsoring. Er is echter geen verplicht aantal waardebonnen dat minimaal afgenomen dient te worden. Het aantal waardebonnen is voor iedere toernooi verschillend en wordt in overleg met elkaar vastgesteld. De minimale waarde is €10,- shoptegoed, maar mag ook verhoogd worden indien gewenst.

Deze waardebonnen zijn vrij te besteden zonder bestelvoorwaarden of vervaldatum en kunnen gebruikt worden in zowel onze webshop als fysieke winkels.

Op welke termijn komen wij in aanmerking voor de tornooisponsoring?

Het liefst zijn wij zo vroeg mogelijk op de hoogte van een toernooisponsoring, zodat we alle artikelen op tijd kunnen leveren. Bij twijfel kunt u altijd even bij ons informeren wat er op korte termijn nog de mogelijkheden zijn.

Binnen welke termijn worden de artikelen voor het tornooi afgeleverd?

Alle voorradige items worden binnen 1 tot 2 werkdagen afgeleverd.

 

Geïnteresseerd in ons tornooipakket?

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Naam Vereniging: Adres: Postcode/Plaats: Contactpersoon: Functie: E-mailadres: Telefoonnummer: Vragen/Opmerkingen: Aantal leden: