Klantenservice.

-

Naam Vereniging: Aantal leden: Contactpersoon: Functie: E-mailadres: Telefoonnummer: Vragen/Opmerkingen: Adres: Postcode/Plaats:

TennisDirect als sponsor van uw vereniging?

Zoekt u een sponsor voor uw vereniging? Dan bent u bij TennisDirect aan het juiste adres!
In de afgelopen 15 jaar heeft TennisDirect veel verenigingen en toernooien gesponsord. Vanuit deze samenwerkingen en de opgedane ervaring, biedt TennisDirect een sponsorconcept dat voorziet in alle behoeften van vrijwel iedere vereniging.

TennisDirect wordt niet alleen sponsor van uw vereniging, maar voor u en uw bestuursleden teven een zeer betrouwbare partner.
Wij kunnen voorzien in al uw behoeftes tegen zeer interessante prijzen, met een excellente service.

 

Inhoud

Het pakket bevat een aantal interessante voordelen voor elke vereniging.
We kleden één of meerdere competitieteams aan, u ontvangt extra korting op voor u belangrijke productgroepen en we leveren uw vereniging een gratis winddoek.

Tevens profiteert uw vereniging altijd van de laagste prijzen en onze optimale service.
We willen naast sponsor, ook een goede partner zijn voor uw vereniging.


Waardebonnen TennisDirect

De waardebonnen van TennisDirect zijn leuk voor iedere tennisser, omdat er keuze is uit een ruim assortiment! Elk seizoen voorzien wij uw leden van een shoptegoed. De meeste tennissers zijn bekend met TennisDirect en kunnen dus vertrouwd, eenvoudig en voordelig het shoptegoed verzilveren. 

Aanvraagformulier

Heeft u interesse in dit sponsorconcept? Of wilt u graag meer informatie?
Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Binnen een aantal werkdagen nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.