Gratis verzending > €49                                                   Vóór 22:00 besteld, morgen in huis                                                   Gratis retour- & omruiling

STAY FIT // Levertijd onveranderd - Voor 22:00 besteld, morgen in huis // STAY HEALTHY

-
Verenigingsponsor

TennisDirect sponsorpakket club

Zoekt u een sponsor voor uw club? Dan bent u bij TennisDirect aan het juiste adres! Steeds meer clubs maken met grote tevredenheid gebruik van ons sponsorpakket. Ons sponsorpakket voor clubs is niet alleen gunstig voor de club zelf, maar is óók voordelig en interessant voor al haar leden!

Inhoud sponsorpakket:

Gratis TennisDirect waardebon voor alle clubleden
Deze waardebon heeft een waarde van €10 en is tijdelijk vrij te besteden bij een minimaal bestelbedrag van €75. De waardebon is geldig op alle artikelen en geldig i.c.m. met overige kortingen/actiecodes.
Laagsteprijsgarantie voor de benodigde tennisballen
Voor clubs hanteren we speciale club prijzen. Deze prijzen liggen vaak lager dan de prijzen in onze webshop. Zijn de ballen ergens anders goedkoper? Wij horen het graag van u!
Extra korting op trainersmaterialen en tornooiprijzen
De vereniging profiteert van 15% korting op trainersmaterialen.
Gratis TennisDirect winddoek
Dit is optioneel. Extra winddoeken voor een speciaal tarief is ook mogelijk.
Shoptegoed op basis van het ledenaantal
Het shoptegoed wordt beschikbaar gesteld om kleding aan te schaffen. De kleding wordt voorzien van een klein TennisDirect logo op de borst. Het shoptegoed wordt berekend op basis van de adviesprijzen.

Voorbeelden.
-Teamkleding voor de competitie
-Uniform shirt voor de jeugd
-Aankleding van tornooicommissie


Wat vragen wij hiervoor terug?

De club maakt gebruik van ons sponsorpakket voor tornooien. Daarbij wordt 30% korting gegeven op de benodigde waardebonnen.

De club neemt bij ons de benodigde competitieballen af, waarvoor we speciale clubprijzen hanteren. Deze prijzen liggen vaak lager dan de prijzen in onze webshop. Ergens anders goedkoper? Laat het ons weten!

TennisDirect krijgt 4 contactmomenten per jaar met de clubleden om ze op de hoogte te brengen van nieuwe collecties, speciale acties of sale campagnes. Bijvoorbeeld d.m.v. een banner in de ledennieuwsbrief.

TennisDirect wordt als partner op de website van de club vermeld. Bij voorkeur gebeurt die via een shopbutton bovenin en/of een vermelding op de sponsorpagina.

Neem contact met mij op!

Geïnteresseerd in ons clubpakket? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.