Vorige pagina

Wilson Blade 104

Artikelnummer:
td_20.17732
  • Type Racket: Comfort, Power
  • Bespannen Geleverd?: Nee
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 03-6631454

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Wilson Blade 104 is afkomstig uit de Blade serie van Wilson. De Blade serie is ontworpen voor modern en agressief spel en biedt veel controle voor aanvallende spelers. De Blade 104 beschikt over een ruime sweetspot en zorgt voor extra power en balsnelheid.

Dit racket heeft een medium gewicht van 290 gram dat zorgt voor controle, maar tegelijkertijd ook redelijk veel power biedt. Het balanspunt in het midden, 335 mm, draagt tevens bij aan een goede combinatie van controle en power.

Het grote racketblad van 677 cm2 is wat stabieler en biedt gemakkelijk meer balsnelheid zonder extra kracht te hoeven zetten. Daarnaast voelt ieder balcontact zeer comfortabel aan.

Toegepaste Technologieën
Het Graphite + Basalt materiaal is in het gehele frame met elkaar vervlochten. Het elastische Basalt zorgt voor meer flexibiliteit waardoor het gevoel en de controle toenemen.

De Parallel Drilling technologie zorgt voor een betere respons van het racket dankzij het vernieuwde snarenbed met grotere sweetspot. Hierdoor worden verkeerd geraakte ballen vaker en beter gecorrigeerd waardoor de speler geniet van meer power en spelcomfort.

Meer informatie
SKU td_20.17732
Artikelcode leverancier WRT73331
Doelgroep Senior
Merk Wilson
Snarenpatroon 18 x 19
Racketgewicht 290 Gram
Bladgrootte 671 cm2
Balans 335 mm
Racket Lengte Standaard
Gewichtsklasse 281g - 300g
Productlijn Blade
Type Racket Comfort, Power
Bespannen Geleverd? Nee
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Wilson Blade 104
Je waardering
Maattabel