Vorige pagina

Wilson Burn 100 Countervail

Artikelnummer:
td_20.17821
  • Type Racket: Controle, Power
  • Bespannen Geleverd?: Nee
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 03-6631454

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Wilson Burn 100 Countervail is afkomstig uit de Burn serie van Wilson. De Burn serie biedt explosieve power vanaf de baseline waarmee je je tegenstander overweldigt. Onder andere tourspelers als Kei Nishikori en Simona Halep spelen hun wedstrijden met een Wilson Burn racket. De Burn 100 zorgt voor veel controle en biedt dankzij het stijve frame veel power.

Dit zwaardere racket weegt 300 gram en vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en tegelijkertijd balsnelheid voor terug. Het wat lagere balanspunt, 320 mm, biedt veel controle en zorgt voor een hogere wendbaarheid waardoor het racket ook uitstekend aan het net te gebruiken is. Het middelgrote racketblad van 645 cm² heeft een stijf frame en zorgt daardoor voor veel power en balsnelheid.

Dit racket is voorzien van de zogenaamde Spin Effect Technology. Deze technologie vergroot daadwerkelijk de balbaan zonder dat spelers hun slagen en swing hoeven aan te passen. Het net lijkt lager en de baan lijkt langer bij al je slagen!

De geïntegreerde Countervail technologie is een extra laagje in het frame voor meer schokdemping waardoor de armvriendelijkheid hoog is. Dit zorgt voor extra speelcomfort zonder dat het ten koste gaat van het controle, stabiliteit en power die het racket biedt.

Meer informatie
SKU td_20.17821
Artikelcode leverancier WRT73481U
Doelgroep Senior
Merk Wilson
Snarenpatroon 16 x 19
Racketgewicht 300 Gram
Bladgrootte 645 cm2
Balans 320 mm
Racket Lengte Standaard
Gewichtsklasse 281g - 300g
Productlijn Burn
Type Racket Controle, Power
Bespannen Geleverd? Nee
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Wilson Burn 100 Countervail
Je waardering
Maattabel