Vorige pagina

Wilson Pro Open 100L Black/Silver

SKU
td_20.20339
  • Type Racket: Comfort, Power, Spin
  • Bespannen Geleverd?: Ja
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 03-6631454

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

2 stuks voor €159,95

De Wilson Pro Open 100 is afkomstig uit de Pro serie van Wilson. De Pro Open is een wat zwaarder racket dat een uitstekende mix biedt van power en controle. Het veelzijdige racket is geschikt voor allround spelers met een lange tot middellange achterzwaai.

Dit middelzware racket weegt 286 gram en is geschikt voor een brede groep spelers. Het racket heeft al redelijk veel controle, maar geeft je tegelijkertijd nog voldoende power. Het balanspunt van 330 mm in het midden zorgt bovendien voor extra power en balsnelheid. Het middelgrote racketblad van 645 cm2 zorgt in combinatie met de sweetspot voor een uitstekende mix van power en controle.

Toegepaste Technologieën
Dit racket maakt gebruikt van de BLX technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van Basalt vezels. Basalt is een natuurlijke vulkaansteen dat zeer gebruiksvriendelijk is en een aantal superieure eigenschappen heeft. Zo geeft het een enorme stabiliteit, werkt het dempend en is het materiaal zeer duurzaam en sterk. Dankzij het gebruik van dit materiaal worden overmatige trillingen voorkomen en neemt het speelcomfort toe.

Meer informatie
SKU td_20.20339
Artikelcode leverancier WR016520
Doelgroep Senior
Speelsterkte 6-9
Racketgewicht 286 Gram
Balans 330 mm
Bladgrootte 645 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Merk Wilson
Productlijn Pro Open
Type Racket Comfort, Power, Spin
Bespannen Geleverd? Ja
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Wilson Pro Open 100L Black/Silver
Je waardering
Maattabel