Vorige pagina

Yonex Ezone Lite Green

Artikelnummer:
td_20.18573
  • Type Racket: Comfort, Power
  • Bespannen Geleverd?: Nee
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 03-6631454

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Yonex Ezone Lite is een racket uit de nieuwe Ezone collectie van Yonex. De Ezone rackets bieden de spelers extra veel power en veerkracht. Daarnaast zorgt de grotere sweetspot voor nog meer dynamisch vermogen en balsnelheid. De lite variant heeft een Aero Shape, waardoor je gemakkelijker je zwaai kunt maken.

Dit lichtgewicht racket van 270 gram is goed handelbaar en ligt lekker in de hand. Het balanspunt onderin het racket (330 mm) geeft meer balcontrole en zorgt voor een betere wendbaarheid waardoor het racket ook goed aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 645 cm2 dat zorgt voor een uitstekende mix van power en controle. Dankzij het open snarenpatroon (16x18) kan je gemakkelijk topspin aan je slagen toevoegen.

Toegepaste Technologieën
De verbeterde Isometric technologie van Yonex zorgt voor een nog grotere sweetspot dan men al gewend is van Yonex, met name in de top van het blad waardoor het aantal missers zal afnemen en de controle zal toenemen. De Micro Offset Layout zorgt met de speciale tubings voor een rechtere oplijning van de snaren, wat zorgt voor meer power en minder schokbelasting. De speciale Aero Shape is ontworpen om aerodynamica te optimaliseren. Dankzij een lagere luchtweerstand beschikt het racket over een hogere wendbaarheid en kun je makkelijker je zwaai maken.

Meer informatie
SKU td_20.18573
Artikelcode leverancier 7728410
Doelgroep Senior
Merk Yonex
Snarenpatroon 16 x 18
Racketgewicht 270 Gram
Bladgrootte 645 cm2
Balans 330 mm
Racket Lengte 68,5 cm
Gewichtsklasse 261g - 280g
Productlijn Ezone
Type Racket Comfort, Power
Bespannen Geleverd? Nee
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Yonex Ezone Lite Green
Je waardering
Maattabel