Babolat Pure Aero getest!

14 April 2023
Babolat Pure Aero getest!

Babolat Pure Aero getest

De vernieuwde Pure Aero van Babolat is onlangs uitgebracht en onze collega Dave, een tennisser met een speelsterkte 2, heeft het racket getest!  Dave was meteen onder de indruk van het nieuwe ontwerp van het racket, waarbij het bekende geel een stuk feller is geworden en gecombineerd met zwart, wit en grijs zorgt voor een moderne uitstraling. Na het uitvoerig testen van het racket, deelt Dave graag zijn eerlijke mening over de prestaties en verbeteringen van de nieuwe Pure Aero. Benieuwd of dit racket ook geschikt is voor jou? Lees snel verder!

 

yonex
yonex
yonex
yonex


 

Veel spin

De Pure Aero staat bekend om zijn vermogen om zware spinballen te genereren, en dat is met het nieuwe model niet anders. Het aerodynamische ontwerp van het racket zorgt voor een hoge bladsnelheid, waardoor het gemakkelijker is om spin te creëren en agressief vanaf de baseline te spelen. Wat opvalt is dat het racket ook bij snellere ballen voldoende controle biedt. Het gewicht van 300 gram is perfect in balans om zowel kracht als controle te bieden, en het snarenpatroon van 16x19 zorgt voor een extra boost in spin. Kortom, dit racket is ideaal voor spelers die graag vanaf de baseline spelen en hun tegenstander willen domineren met zware spinballen.



 

Service

Ook bij het serveren presteert de nieuwe Pure Aero uitstekend. Het racket biedt voldoende controle bij het serveren met vaart, terwijl het ook gemakkelijk is om meer effect aan de bal te geven. Vooral de tweede service met meer spin of kick voelt heerlijk met dit racket.



 

Eindoordeel

Onze collega Dave is erg positief over dit racket!  Volgens hem is de Pure Aero een uitstekende keuze voor spelers in de categorie 1 tot en met 5 die graag met zware spinballen spelen en het veld willen domineren. Dave was vooral onder de indruk van de verbeterde controle die dit racket biedt ten opzichte van eerdere modellen. Met een score van 8,5 voor zowel power als controle, een 9 voor comfort en een 9,5 voor spin, is de Pure Aero een geweldig racket voor spelers die hun spel naar een hoger niveau willen tillen. Kortom, als je op zoek bent naar een racket dat je helpt om je spel te verbeteren, is de vernieuwde Pure Aero van Babolat zeker het proberen waard! Hieronder nogmaals de cijfers!

 

Power

8,5

Controle

8,5
Comfort

9

Spin

9,5