Babolat grips

11
Welk merk zoek je?

Babolat tennisgrips

Naast de Babolat rackets, tassen, kleding, schoenen en dempers heeft TennisDirect ook grips van Babolat. Babolat grips worden gebruikt door vele professionele tennissers van wereldklasse. De meest bekende speler die gebruikmaakt van de kwalitatieve tennisgrips van Babolat is Rafael Nadal.

Babolat basisgrip

Een basisgrip is noodzakelijk wanneer je wilt tennissen en het zorgt voor een goede grip aan je handen en een optimale demping. Een basisgrip van Babolat is van hoge kwaliteit en zorgt voor betere prestaties op de tennisbaan. Maar een grip gaat maar voor een bepaalde tijd mee. Om die reden is het verstandig om eens in de zoveel tijd je grip te verwisselen om zo slijtage te voorkomen. Daarom biedt TennisDirect verschillende Babolat basisgrips aan om zo jouw perfecte grip te kunnen vinden voor de beste tenniservaring.

Babolat overgrip

Naast een basisgrip die altijd van belang is heeft TennisDirect ook een groot aanbod aan Babolat overgrips. Overgrips wikkel je om de basisgrip heen en het geeft ook een erg goede grip aan je handen. Tennissers kiezen voor een overgrip omdat het makkelijk vervangbaar is en het nog beter om je handen heen zit. Een overgrip slijt wel sneller, maar door de lagere prijs kiezen tennissers toch vaker voor deze tennisgrip. Daarnaast kiezen mensen er ook voor omdat ze dan vaker met een nieuwe grip kunnen spelen.

Bestel uw Babolat basisgrip of overgrips in onze online shop en ontvang het snel in huis.