Head Speed Tennisracket

De Head Speed is afkomstig uit de Head racketcollectie. De Head Speed rackets zijn gemaakt om te domineren! De Head Speed is ideaal voor spelers die graag vanaf de baseline met power en snelheid het spel willen domineren. De Servische topspeler Novak Djokovic speelt al een aantal jaar met de Head Speed Pro.

Head Speed lijn

De Head Speed collectie bestaat uit rackets voor diverse type spelers. Voor zowel recreatieve als competitie- en tourspelers zijn er Head Radical rackets verkrijgbaar. De Head Speed collectie bevat twee frames, waarbij je naar eigen wens het bespanpatroon kunt customizen. Alle Head Speed rackets zijn te bestellen in verschillende gripmaten.

Welke Head Speed past bij mij?

Twijfel je toch over welk racket bij jou past? Neem dan een kijkje op onze informatiepagina over tennisrackets of neem contact op met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om een tennisracket te testen voordat je hem aanschaft. Bij TennisDirect kun je zowel nieuwe als actiemodellen testen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 03-6631454 of [email protected]

Head Speed
Naar welke doelgroep ben je op zoek?
Filteren
Gekozen filters
 1. Merk Head Verwijder dit artikel
 2. Productlijn Speed Verwijder dit artikel

8 producten

Filteren
 1. Head Speed Team Lite
  Head Speed Team Lite
  Vanaf € 169,95 Normale prijs € 220,00
 2. Head Speed MP
  Head Speed MP
  Vanaf € 199,95 Normale prijs € 270,00
 3. Head Speed Team
  Head Speed Team
  Vanaf € 177,95 Normale prijs € 230,00
Voor welke speelsterkte zoek je een racket?

8 producten

Filteren