1. Roland Garros staat weer voor de deur!

  Roland Garros staat weer voor de deur!

  Het befaamde Franse tennistoernooi zal dit jaar voor de 121e keer worden gespeeld. Waar er vorig jaar beperkingen waren voor het publiek, is dat nu gelukkig niet het geval. Ook dit jaar doen er weer heel veel toppers mee. Zo zijn de gevestigde namen Nadal en Federer uiteraard van de partij. In 2021 ging Novak Djokovic er met de eerste prijs vandoor en ook dit jaar zal hij weer gaan strijden voor de titel! Kortom, het belooft weer een enorm spannend toernooi te worden.

  Lees meer »
 2. De beste tennisschoenen voor het buitenseizoen

  De beste tennisschoenen voor het buitenseizoen

  Het buitenseizoen is alweer in volle gang! De trainingen zijn al een paar weken bezig en de eerste competitie wedstrijden zijn afgerond. Veel klanten vinden het lastig om de juiste buitenschoen aan te schaffen. Speciaal daarom hebben onze specialisten een top 4 beste buitenschoenen samengesteld. 

  Lees meer »
 3. Ontdek de nieuwe adidas Avacourt

  Ontdek de nieuwe adidas Avacourt

  adidas haar doel is om met de Avacourt de best mogelijke dames tennisschoen in de hele industrie te maken. Het laatste waar spelers op de baan aan willen denken is namelijk hun schoenen. “Deze moet je te allen tijde kunnen dragen zonder blaren, ongemak of verwondingen”, aldus adidas. Hij ziet er in ieder geval tof uit. Dat belooft wat!

  Lees meer »
 4. Bekijk de unieke adidas Rich Mnisi collectie

  Bekijk de unieke adidas Rich Mnisi collectie

  Daar is die dan, de nieuwe Rich Mnisi X-IBU Women’s collectie! Achter deze collectie zit een erg bijzonder verhaal. Adidas is voor deze collectie een samenwerking gestart met het merk Rich Mnisi. Dit is een Zuid-Afrikaans merk dat in 2015 is opgericht. Het merk haalt haar inspiratie uit kleding vanuit de film, muziek, kunst en de natuur.

  Lees meer »
 5. De nieuwe Head Speed getest

  De nieuwe Head Speed getest

  De nieuwe Head Speed is getest door onze collega Dave van Dam (speelsterkte 3), 29 jaar en een echte tennisfanaat! Met zijn 20 jaar aan ervaring op de baan als speler én 10 jaar als leraar werpt hij een kritische blik op nieuwe rackets. Hierdoor weet jij precies wat je kunt verwachten!

  Lees meer »
 6. Het is Internationale Vrouwendag

  Het is Internationale Vrouwendag

  Het is weer eens tijd om de vrouwen in het zonnetje te zetten! Speciaal hierom geven wij vrouwen, alleen vandaag 08-03, 10% extra korting op dameskleding en -schoenen. Gebruik de code DAMES10 en profiteer snel!

  Lees meer »
 7. We mogen weer!

  We mogen weer!

  Wij zijn blij, heel blij! Na twee jaar uitstel mogen we eindelijk weer competitie gaan spelen. Eindelijk weer dat gevoel weer van winnen of verliezen, tradities en gezelligheid op de tennisbaan. Dit gevoel is natuurlijk onbeschrijfelijk.

  Lees meer »
 8. De nieuwe Babolat Pure Strike VS getest

  De nieuwe Babolat Pure Strike VS getest

  De nieuwe Babolat Pure Strike VS is getest door onze collega Dave van Dam (speelsterkte 3), 29 jaar en een echte tennisfanaat! Met zijn 20 jaar aan ervaring op de baan als speler én 10 jaar als leraar werpt hij een kritische blik op nieuwe rackets. Hierdoor weet jij precies wat je kunt verwachten!

  Lees meer »
 9. De nieuwe Wilson Clash 98 V2 getest

  De nieuwe Wilson Clash 98 V2 getest

  De nieuwe Clash 98 V2 is getest door onze collega Dave van Dam (speelsterkte 3), 29 jaar en een echte tennisfanaat! Met zijn 20 jaar aan ervaring op de baan als speler én 10 jaar als leraar werpt hij een kritische blik op nieuwe rackets. Hierdoor weet jij precies wat je kunt verwachten. 

  Lees meer »
 10. Het ABN AMRO World Tennis Tournament staat weer voor de deur!

  Het ABN AMRO World Tennis Tournament staat weer voor de deur!

  Het is zover, de 49e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament staat op het punt van beginnen! En ook deze editie wordt het weer enorm spannend. Toppers zoals Murray, Tsitsipas, Monfils, Rublev en onze eigen Tallon Griekspoor en Botic van de Zandschulp zullen dit jaar gaan strijden om de titel.

  Lees meer »
Pagina