Dunlop rackets

35
Welk merk zoek je?

Dunlop Tennisracket

In de online shop van TennisDirect zijn de tennisrackets van Dunlop nu extra voordelig. Het Britse merk maakt al sinds 1910 sportartikelen. In onze webshop vind je meerdere collecties en modellen Dunlop rackets. Daarnaast vind je ook speciale Dunlop kinder tennisrackets. Gebruik de filters om jouw favoriete Dunlop tennisrackets te tonen en bestel gemakkelijk binnen enkele minuten. Wij zorgen er daarna voor dat jij je nieuwe Dunlop Tennisracket(s) zo snel mogelijk in huis hebt!

Dunlop Rackets

Voor elke type tennisser is er een speciaal model Dunlop tennisracket.

Zo heb je de CX, SX, FX premium series. De CX serie is de controle serie met een traditionele “ box” constructie, smallere frames en kleinere bladen. Vooral geschikt om meer controle uit de rackets te krijgen. De SX serie heeft een scherper frame profiel en een pentagonale buisconstructie in het hart. Mede door het specifieke snarenpatroon kun je met deze rackets extra spin genereren. Dan is er de nog de FX (Force) serie die door haar hybride frameconstructie en snarenpatroon juist extra power genereert. Toptalent Jack Draper is ambassadeur van de FX serie en ook Tim van Rijthoven speelt met de FX serie (FX 500 Tour).

De Dunlop Team serie modellen zijn geschikt voor de recreatieve spelers op zoek naar een goede balans tussen power en controle. De rackets hebben allemaal een 100 sq inch formaat en een gemiddelde frame dikte en varieren per type van gewicht.

De Dunlop Nitro is een collectie bestaande uit junior tennisrackets. De Dunlop Nitro is een perfect racket om mee te leren tennissen en de techniek te verbeteren.