Sjeng Sports tenniskleding

439
Welk merk zoek je?

Sjeng Tenniskleding

De Sjeng Sports tenniskleding collectie is speciaal ontworpen voor tennissers die alles uit de wedstrijd willen halen. Dankzij de mooi ontworpen Sjeng Sports tenniskleding is de bewegingsvrijheid optimaal wat zorgt voor de beste prestaties. Daarnaast zijn de kledingstukken erg modieus waardoor de kleding ook casual gedragen kan worden.

Dankzij de grote diversiteit past de Sjeng Sports kledingcollectie in elk jaargetij. In de zomer kan er heerlijk in het zonnetje getennist worden. Tennisshirts, tennistops, korte broekjes, capri's en tennisrokjes zijn dan de ideale Sjeng Sports tenniskleding. Mocht het wat kouder worden, geen probleem. Lange broeken en jacks zijn ook verkrijgbaar uit de Sjeng Sports tenniskleding collectie. Door de vele kleuren kan er veel gecombineerd worden.

Iedereen die op zoek is naar tenniskleding kan zeker slagen bij de Sjeng Sports tenniskleding collectie. De Sjeng Sports tenniskleding collectie heeft collecties voor alle doelgroepen:

Sjeng Sports Heren, Sjeng Sports Dames, Sjeng Sports Jongens en Sjeng Sports Meisjes.

Sjeng Sports

Sjeng Sports is het kledingmerk van voormalig proftennisser Sjeng Schalken. Schalken won in zijn 13 jaar durige carrière 9 ATP-titels in het enkelspel en 6 in het dubbelspel. Hij was voor lange tijd de enige die zijn eerste 5 ATP finales won. Zijn hoogste positie op de wereldranglijst was op 21 april 2003 toen hij als 11e genoteerd stond. Begin 2007 kondigde hij zijn afscheid van het proftennis aan. Na zijn carrière begon hij zijn eigen kledingmerk: Sjeng Sports. Deze tenniskleding van Sjeng Sports is de officiële kleding van het Nederlandse Davis Cup team.

Sjeng sports dames

De kleding van Sjeng is erg geliefd bij dames. Dit komt door de kwalitatieve materialen die gebruikt worden. Daarnaast weet Sjeng Schalken precies wat belangrijk is voor tenniskleding. Hij heeft zelf jaren lang op hoog niveau getennist waardoor hij als geen ander weet wat echt belangrijk is. Het meest populair binnen de Sjeng dames kleding zijn de lange broeken, rokjes en shirts.

Sjeng sports heren

Ook bij heren is de kledingcollectie van Sjeng erg geliefd. Binnen de Sjeng Sports herencollectie zijn vooral de shirtjes en polo's zijn een lust voor het oog. En ook hier zijn ze met name zo geliefd door de uitmuntende kwaliteit van de kleding.

Hoe valt Sjeng Sports?

Ieder tennis kleding merk valt anders. We krijgen dan regelmatig de vraag hoe Sjeng Sports kleding valt. Sjeng Sports is een van de weinige merken die niet groot of klein valt. Sjeng valt gewoon 'normaal', dat wil zeggen dat je er van uit kan gaan gat je dezelfde maat als altijd hebt. Mocht de kleding toch onverhoopt anders zitten dan verwacht kun je je altijd gebruik maken van onze retour service.

Sjeng Schalken

Sjeng Schalken heeft Sjeng Spors opgericht nadat Nike er voor koos om alleen nog maar de top-10 van de tenniswereld te kleden. Sjeng, die altijd Nike droeg, was plotseling 'merkloos'. Dit was voor zijn vrouw inspiratie om zelf een tennis kledinglijn te starten. Ze wilde zich specifiek richtten op dertigplussers. De start was dramatisch, vrij wel alles wat fout kon gaan ging fout. In zeventig procent van de ingekochte kleding zaten fouten en ze twijfelde over opgeven. Per toeval kwam Sjeng Anton Holland tegen, dé topman van het Dutch Brand House. Hij daagde Sjeng en zijn vrouw uit het met hem nogmaals te proberen. Uiteindelijk zien we ook hier dat inzet en hard werken loont. Want momenteel is Sjeng een van de grootste tennismerken in Nederland.

Gemakkelijk retour

Wij snappen heel goed dat u twijfelt tussen verschillende producten die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet u toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij u past. Twijfel dan niet en beste deze artikelen dan beide. Bij TennisDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen retourneren.