Dunlop grips

9
Welk merk zoek je?

Dunlop grips

TennisDirect heeft een groot aanbod aan Dunlop artikelen. Al deze artikelen hebben een erg hoge kwaliteit waarmee je dus lang door kunt tennissen. Naast bijvoorbeeld mooie tassen en rackets verkopen wij ook verschillende Dunlop grips. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen 2 verschillende soorten tennisgrips: basisgrips en overgrips.

Dunlop basisgrip

Een Dunlop basisgrip is eigenlijk te gebruiken bij elk tennisracket. De basisgrip van Dunlop beschikt over een erg sterke grip wat ervoor zorgt dat je racket goed in je hand blijft zitten. Een basisgrip is noodzakelijk om te beginnen met tennissen en de grip van Dunlop helpt je daar dus perfect bij.

Dunlop overgrip

Naast een basisgrip van Dunlop om je racket zou je ook nog kunnen kiezen om je tenniservaring nog beter te maken. Met de Dunlop overgrip die je om je basisgrip heen wikkelt maak je die ervaring werkelijkheid. Deze overgrip zorgt voor nog meer grip en steeds weer het gevoel dat je met een nieuw racket speelt. De overgrip moet wel vaak vervangen worden maar door de lage prijs die wij bij TennisDirect aanbieden vormt dat geen probleem.

Wanneer u de Dunlop basisgrip of overgrip besteld in onze webshop besteld je het snel in huis verwachten.