adidas tenniskleding

492
Welk merk zoek je?

adidas Tenniskleding

Adidas is één van ’s werelds grootste en bekendste  (sport) merken van de wereld. De gebroeders Adolf en Rudolf Dassler begonnen in 1920 samen met het maken van schoenen. Toen Rudolf in 1948 zijn eigen pad koos en het nu gigantische merk Puma begon, noemde Adolf zijn merk naar zijn bijnaam Adi Dassler: Adidas. De tenniskleding wordt gekenmerkt door het sportlogo met de drie schuine strepen.

Ook in de tenniswereld zijn de sporen van adidas duidelijk zichtbaar. Bekende hedendaagse wereldtoppers als Angelique Kerber, Kristina Mladenovic, Dominic Thiem , Alexander Zverev en Stefanos Tsitsipas dragen tijdens hun wedstrijden tenniskleding van adidas. Deze kleding is uiteraard verkrijgbaar bij TennisDirect.

 

Assortiment adidas tennis

Met zo’n grote adidas tenniskleding collectie is er voor een ieder wat wils. Heren, dames, jongens en meisjes kunnen allemaal terecht bij TennisDirect als het gaat om adidas tenniskleding.

Met de adidas tenniskleding kan eindeloos gecombineerd worden door de grote hoeveelheid aan keus en dankzij de verschillende kleuren. ’s Zomers kan er heerlijk buiten getennist worden in een tennisshirt, tennispolotennisshort ,tennisjurkje, tanktop of tennisrokje. Natuurlijk heeft adidas ook gedacht aan de echte diehards die met slecht weer en lage temperaturen het liefst buiten op de baan gaan staan. Met de adidas truien, vesten, jackets en lange broeken blijf je, ook tijdens lagere temperaturen, heerlijk warm.

TennisDirect biedt u het grootste assortiment aan adidas tenniskleding in vele soorten en maten aan. De adidas tenniskleding kan ingedeeld worden in verschillende silo’s zoals de populaire Barricade en T19 collecties.

De adidas tenniskleding is met de grootste zorgvuldigheid ontworpen om het genot van een wedstrijd of training zo veel mogelijk naar voren te laten komen. De lichtgewicht materialen en de uitstekende constructie zorgen voor het ultieme draagcomfort wat een bijdrage levert aan de optimale sportprestatie.

Met alleen adidas tenniskleding kunt u nog niet direct de baan op. Hier hebben wij uiteraard rekening mee gehouden. Maak uw outfit compleet met adidas tennisschoenen, tassen en accessoires. Zo gaat u nooit meer onvoorbereid naar de tennisbaan.

Wij snappen heel goed dat u twijfelt tussen verschillende producten die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet u toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij u past. Twijfel dan niet en bestel deze artikelen dan beide. Bij TennisDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen retourneren.