Lotto tennisschoenen

21
Welk merk zoek je?

Lotto Tennisschoenen

Lotto is in 1973 opgericht door de Italiaanse familie Caberlotto. Het Italiaanse familiebedrijf begon met het produceren van sportschoenen en -kleding, voor onder andere tennis, gericht op de Italiaanse markt. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een grote internationale speler in het maken van schoenen en kleding voor diverse sporten. Meerdere proftennissers spelen hun wedstrijden op schoenen van Lotto, waaronder de Spaanse David Ferrer en de Poolse Agnieszka Radwanska.

Op zoek naar tennisschoenen van Lotto? Bestel ze eenvoudig en snel in onze online shop. De Lotto tennisschoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn voorzien van mooie designs. De Lotto tennisschoenen zijn geschikt om te dragen op gravel-, kunstgras-, hardcourt- en smashcourt banen.

Lotto schoenen online kopen

Wij snappen heel goed dat u twijfelt tussen verschillende producten die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet u toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij u past. Twijfel dan niet en beste deze artikelen dan beide. Bij TennisDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen retourneren.