Brede tennisschoenen

131
Welk merk zoek je?

Brede tennisschoenen


Als je brede voeten hebt kan het een flinke opgave zijn om de juiste tennisschoenen te vinden. Elke tennisschoen valt namelijk net weer even anders. Te smalle tennisschoenen zitten niet lekker en veroorzaken blaren. Dit gaat ten koste van het speelcomfort op de baan. Om de keuze van tennisschoenen wat makkelijker te maken hebben we op deze pagina een overzicht gemaakt van alle tennisschoenen die breed vallen. Deze indeling is gemaakt op basis van de schoen en merkeigenschappen en met behulp van onze schoenspecialisten.

Wat is een brede tennisschoen?

Sommige klanten verwachten dat een brede tennisschoen ook een extra grote tennisschoen is. Dit is echter niet helemaal juist. Of een tennisschoen breed of smal valt heeft namelijk in veel gevallen niets te maken met de grootte van de tennisschoen. Het gaat echt specifiek om een tennisschoen voor brede voeten.

Welke merken staan bekend om hun brede tennisschoenen?

Zoals op onze schoenadvies pagina te vinden is staan adidas, HEAD en K-Swiss over het algemeen bekend om hun brede pasvorm. Echter hebben ook deze merken productlijnen waarbij de pasvorm smaller uitvalt. Andersom hebben de merken die normaal gesproken een smalle pasvorm hebben ook productlijnen met brede pasvormen. Op deze pagina weet je zeker, ongeacht het merk, dat de pasvorm van de schoen breed is. We snappen dat het zoeken van de juiste tennisschoen alsnog lastig kan zijn, daarom kan je jouw artikelen binnen 14 dagen retour sturen. Mocht je vragen hebben over onze brede tennisschoenen kun je altijd bij een van onze schoenspecialisten terecht.