Asics tenniskleding

111
Welk merk zoek je?

Asics Tenniskleding

ASICS is één van ’s werelds grootste en bekendste sportmerken, opgericht in 1949. ASICS is een acroniem voor Anima Sana In Corpore Sano. Dit is Latijn en staat voor ‘een gezonde ziel in een gezond lichaam'. In het ASICS onderzoekscentrum voor sportwetenschappen komen regelmatig sporters van topniveau langs om de beste producten te creëren. Hierdoor is de tenniskleding van ASICS altijd van uitzonderlijke kwaliteit en zorgen deze voor de ultieme bewegingsvrijheid.


Bekende hedendaagse tennissers die rondlopen in ASICS tenniskleding zijn bijvoorbeeld Gaël Monfils, David Goffin en Johanna Konta. Deze nieuwste tenniskleding van ASICS is uiteraard verkrijgbaar in onze online shop.

Assortiment Asics tenniskleding

TennisDirect biedt het grootste ASICS tenniskleding assortiment aan in vele soorten en maten. Voor in de zomer tijdens heerlijke temperaturen heeft TennisDirect verschillende soorten tennisshirts, polo's, tops, tennisjurkjes, tennisrokjes en tennisshorts. Natuurlijk heeft ASICS ook gedacht aan de tennissers die in weer en wind het liefst buiten op de baan gaan staan. Met de vestenen lange broeken van Asics kan er heerlijk buiten getennist worden, ook met wat koudere temperaturen. Dankzij de vele kleuren en modellen kan er met de ASICS tenniskleding eindeloos gecombineerd worden.

In de ASICS tenniskleding collectie is er voor een ieder wat wils. Zowel heren als dames kunnen bij TennisDirect terecht als het gaat om ASICS tenniskleding. Naast ASICS tenniskleding heeft TennisDirect het grootste assortiment aan ASICS Tennisschoenen. Met deze uitgebreide collectie maak je jouw tennisoutfit helemaal compleet!

Asics kleding online bestellen

Wij snappen heel goed dat u twijfelt tussen verschillende producten die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet u toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij u past. Twijfel dan niet en beste deze artikelen dan beide. Bij TennisDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen retourneren.