Nieuwe Dunlop CX200 racketlijn!

1 February 2024
Nieuwe Dunlop CX200 racketlijn!

Tennisliefhebbers opgelet, ben jij opzoek naar betere prestaties door meer precisie en controle? Dan is de nieuwste Dunlop CX200 racketlijn echt wat voor jou! Lees snel verder om te ontdekken wat deze rackets nog meer in petto hebben!

Sla harder, preciezer en met meer comfort!

Wat de CX200 rackets echt onderscheidt, is de uitgebalanceerde combinatie van kracht en controle. Deze rackets zijn ontworpen om spelers te voorzien van de nodige slagkracht om krachtige slagen te leveren, terwijl ze tegelijkertijd voldoende controle behouden om de bal nauwkeurig te plaatsen. Dit maakt ze ideaal voor een breed scala aan speelstijlen, van aanvallende baseline spelers tot nauwkeurige serve-and-volley tactieken.

Innovatieve prestaties

Dunlop's nieuwe CX200 rackets combineren geavanceerde technologieën voor een voorsprong op de tennisbaan. De Sonic Core Technology verbetert stabiliteit, kracht en dempt trillingen, terwijl het parallelle bespanpatroon zorgt voor een consistente snaarrespons en een grotere sweetspot. Deze innovaties komen ten goede aan zowel beginners als gevorderde spelers, waardoor de CX200 serie een must-have is voor iedereen die zijn tennisprestaties naar een hoger niveau wil tillen.Met de introductie van de CX200 rackets heeft Dunlop opnieuw bewezen waarom het een leider is in de tenniswereld. Deze rackets bieden een perfecte balans tussen kracht, precisie en comfort, waardoor spelers van alle niveaus het beste uit hun spel kunnen halen. Of je nu een competitieve speler bent die op zoek is naar topprestaties of gewoon op zoek bent naar een racket dat je spel naar een hoger niveau tilt, de Dunlop CX200 serie is het overwegen waard. Ontdek hieronder welke Dunlop CX200 rackets allemaal beschikbaar zijn!