Ontdek de splinternieuwe adidas Melbourne collectie!

25 January 2022
Ontdek de splinternieuwe adidas Melbourne collectie!

adidas staat voor verandering en wil een einde maken aan al het plastic afval en de klimaatverandering. Daarom heeft adidas ,speciaal voor de Australian Open, een collectie ontwikkeld waarin uitsluitend gebruik is gemaakt van gerecycled plastic uit oceanen. Hoe gaaf is dat?! Op deze manier laat adidas zien dat het heel erg met de tijd meegaat en dat er van afvalplastic nieuwe collecties kunnen worden gemaakt. En om het nog mooier te maken, door het aanschaffen van deze collectie draag ook jij bij aan een betere wereld en het tegengaan van afvalplastic!

Alles over de collectie

Dat klinkt goed, maar je wilt er natuurlijk ook fris en comfortabel bijlopen. Maak je geen zorgen, want de nieuwe collectie zit heerlijk en ziet er mooi uit. Je ziet dus niet dat deze collectie op een duurzame manier gemaakt is.

Om de duurzame collectie af te maken is er gekozen om gebruik te maken van diverse natuurlijke kleuren, met als inspiratie de kleuren van het grote koraalrif. Mocht je nou toch voor de iets neutralere kleuren willen gaan is dat geen probleem. Binnen de adidas Melbourne collectie zijn er namelijk ook genoeg duurzame outfits met neutrale kleuren. De keuze is aan jou! Straal jij kleur en kracht uit? Of ga jij toch meer voor elegantie? Ontdek de collectie snel en schaf vandaag nog jouw nieuwe outfit aan!