Tornooisponsoring

Zoekt u een sponsor voor de clubkampioenschappen, het open tornooi of het jeugdtornooi van uw vereniging? Dan bent u bij TennisDirect aan het juiste adres! Ruim 400 clubs maken met grote tevredenheid gebruik van ons sponsorpakket. Het sponsorpakket is niet alleen een toegevoegde waarde voor het tornooi zelf, maar óók voor alle tornooideelnemers!

Sponsoring op maat

We maken onderscheid tussen jeugdtornooien en tornooien voor volwassenen. Heeft u vragen over de inhoud van een pakket of twijfelt u of het pakket geschikt is voor uw tornooi? Laat het ons vooral weten! We bespreken graag de mogelijkheden voor uw tornooi en kunnen in goed overleg altijd kijken naar een sponsorpakket op maat.

 

...
Volwassenen

TennisDirect als sponsor van het open tornooi of clubkampioenschappen? Bekijk ons sponsorpakket!

Meer info
...
Jeugd

TennisDirect als sponsor van het jeugdtoernooi van uw vereniging?
Bekijk ons sponsorpakket!

Meer infoTennisDirect Sponsorpakket Tornooien Senioren

Zoekt u een sponsor voor de clubkampioenschappen of het open tornooi van uw vereniging? Dan bent u bij TennisDirect aan het juiste adres! Ruim 400 clubs maken met grote tevredenheid gebruik van ons sponsorpakket. Het sponsorpakket is niet alleen een toegevoegde waarde voor het tornooi zelf, maar óók voor alle tornooideelnemers!


Inhoud Sponsorpakket

Gratis waardebon voor alle deelnemers

Deze TennisDirect waardebon heeft een waarde van €10,- en is tijdelijk vrij te besteden bij een minimaal bestelbedrag van €50,-. De waardebon is geldig op alle artikelen en geldig in combinaties met overige kortingen en actiecodes.

Korting op de TennisDirect waardebonnen voor finalisten

De TennisDirect waardebonnen zijn een onderdeel van het sponsorpakket. Deze waardebonnen zijn interessant voor iedere tennisser. Er zijn geen voorwaarden verbonden en de waardebon kan gebruikt worden op het breedste tennisassortiment van de Benelux.

Deze waardebonnen zijn zonder bestelvoorwaarden vrij te besteden en kunnen gebruikt worden in zowel onze webshop als fysieke winkels.

Gratis TennisVlaanderen/TennisDirect tornooihanddoek voor iedere winnaar

Een TennisDirect handdoek t.w.v. €14,95 met een geborduurd TennisDirect - TennisVlaanderen logo voor alle tornooiwinnaars!

Gratis give away voor alle deelnemers

Iedere deelnemer van het tornooi ontvangt een gratis overgrip.

Gratis 4 shirts voor de tornooicommissie
Je ontvangt gratis 4 Dunlop shirts zoals afgebeeld. Deze kunnen gedurende de tornooiweek gedragen worden door de tornooicommissie.

Veelgestelde vragen

Is het verplicht om TennisDirect als tornooinaam te gebruiken?

Dit is zeker geen verplichting. We vinden het erg leuk als dit wordt gedaan, maar snappen ook heel goed wanneer een tornooi ervoor kiest om hier andere sponsors voor te benaderen. .

Is het verplicht om TennisDirect waardebonnen aan te schaffen?

Het aanschaffen van waardebonnen is een onderdeel van onze tornooisponsoring. Er is echter geen verplicht aantal waardebonnen dat minimaal afgenomen dient te worden. Het aantal waardebonnen is voor iedere tornooi verschillend en wordt in overleg met elkaar vastgesteld. De minimale waarde bedraagt €10,- en alle coupures hierboven zijn naar keuze in te vullen.

Deze waardebonnen zijn vrij te besteden zonder bestelvoorwaarden en kunnen gebruikt worden in zowel onze webshop als fysieke winkels.

Op welke termijn komen wij in aanmerking voor de tornooisponsoring en hoe snel wordt het gehele tornooipakket geleverd?

Het liefst zijn wij zo vroeg mogelijk op de hoogte van de tornooisponsoring, zodat wij een tijdige levering kunnen garanderen. Echter kan het gehele tornooipakket binnen 1 tot 2 werkdagen worden afgeleverd op een adres naar keuze. Hierdoor kunnen wij zelfs op het allerlaatste moment jullie tornooi nog helpen.Geïnteresseerd in ons senioren tornooipakket?

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!
TennisDirect Sponsorpakket Tornooien Junioren

Zoekt u een sponsor voor de clubkampioenschappen of het open toernooi van uw vereniging? Dan bent u bij TennisDirect aan het juiste adres! Ruim 400 verenigingen maken met grote tevredenheid gebruik van ons sponsorpakket. Het sponsorpakket is niet alleen een toegevoegde waarde voor het toernooi zelf, maar óók voor alle toernooideelnemers!


Inhoud Sponsorpakket

Gratis waardebon voor alle deelnemers

Deze TennisDirect waardebon heeft een waarde van €10,- en is tijdelijk vrij te besteden bij een minimaal bestelbedrag van €50,-. De waardebon is geldig op alle artikelen en geldig in combinaties met overige kortingen en actiecodes.

Gratis give away voor alle deelnemers

Iedere deelnemers van het toernooi ontvangt een gratis overgrip.

Optioneel: aanschaf TennisDirect handdoeken voor €4,95 per stuk.

Handdoeken kunnen bijvoorbeeld worden aangeschaft voor alle finalisten of toernooiwinnaars. Altijd leuk om te ontvangen!

Wat krijgen wij hiervoor terug?

Vermelding van TennisDirect op de website van de vereniging.

Vermelding vanTennisDirect op de homepagina of een sponsorpagina door middel van een logo of stukje tekst..

Vermelding van TennisDirect op de social media pagina's van de vereniging.

Vermelding vanTennisDirect als sponsor via de social media kanalen van de vereniging.Geïnteresseerd in ons junioren tornooipakket?

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!