-
Verenigingsponsor

TennisDirect sponsorpakket club

Zoekt u een sponsor voor uw club? Dan bent u bij TennisDirect aan het juiste adres! Steeds meer clubs maken met grote tevredenheid gebruik van ons sponsorpakket. Ons sponsorpakket voor clubs is niet alleen gunstig voor de club zelf, maar is óók voordelig en interessant voor al haar leden!

Bekijk hier onze folder met alle mogelijkheden rondom uw club. 

Inhoud sponsorpakket:

Keuze tussen gratis waardebonnen of gratis shirts
Shoptegoed voor waardebonnen
Ontvang shoptegoed die je kunt inzetten op waardebonnen en ontvang nog eens 30% korting op het restbedrag.

Shoptegoed voor kleding
Gaat jouw voorkeur uit naar gratis shirts voor de jeugd? Dan kleden wij hen op onze kosten aan! Daarnaast ontvang je een vrij te besteden shoptegoed voor kleding, ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld competitiekleding of aankleding van de tornooicommissie! De kleding wordt voorzien van een klein TennisDirect logo op de borst.
Unieke Clubshop omgeving
Een uniforme uitstraling creëren op de club? Dan is clubkleding één van onze opties! De partnershipmanager van TennisDirect gaat het gesprek aan met jouw club en tezamen wordt een eigen kledinglijn gekozen en beschikbaar gemaakt in de clubshop. Hier kunnen de leden van jouw club naar hartenlust met clubkorting shoppen en unieke clubitems kopen. Deze items worden gratis bedrukt met jouw clublogo en verzending vanuit de clubshop is altijd gratis!
Laagsteprijsgarantie voor de benodigde tennisballen
Voor clubs hanteren we speciale clubprijzen. Deze prijzen liggen vaak lager dan de prijzen in onze webshop. Zijn de ballen ergens anders goedkoper? Wij horen het graag van u!
Extra korting op trainersmaterialen en tornooiprijzen
De club profiteert van 15% korting op trainersmaterialen.
Gratis TennisDirect winddoek
Dit is optioneel. Extra winddoeken voor een speciaal tarief is ook mogelijk.
Wat vragen wij hiervoor terug?
De club neemt bij ons de benodigde competitieballen af, waarvoor we speciale verenigingsprijzen hanteren. Deze prijzen liggen vaak lager dan de prijzen in onze webshop. Ergens anders goedkoper? Laat het ons weten!

TennisDirect krijgt 4 contactmomenten per jaar met de clubleden om ze op de hoogte te brengen van nieuwe collecties, speciale acties of sale campagnes. Bijvoorbeeld d.m.v. een banner in de ledennieuwsbrief.

TennisDirect wordt als partner op de website van de club vermeld. Bij voorkeur gebeurt die via een shopbutton bovenin en/of een vermelding op de sponsorpagina.

Neem contact met mij op!

Geïnteresseerd in ons clubpakket? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.