Nike damesschoenen

61
Welke schoenmaat heb je?

Nike Tennisschoenen Dames

Nike tennisschoenen voor vrouwen koop je eenvoudig en snel bij TennisDirect. De Nike dames schoenencollectie bestaat uit sportieve tennisschoenen van hoge kwaliteit en met de nieuwste technologieën. Je kunt bij TennisDirect ook terecht als je op zoek bent naar de tennisschoenen van internationale spelers als Serena Williams en Maria Sharapova. Populaire tennisschoenen van Nike zijn de Flare, Air Zoom Ultra React. Zoom Vapor Tour en de Zoom Cage.

Soorten tennisschoenen voor dames

Wij hebben diverse tennisschoenen die geschikt zijn voor alle soorten ondergronden. Zo hebben wij een groot aanbod tennisschoenen voor gravel, kunstgras, hardcourt en smashcourt. Bestel je dames tennisschoenen voor alle ondergronden eenvoudig online in onze webshop.

Dames tennisschoenen kopen

We snappen best dat je de tennisschoenen eerst wil zien of twijfelt over de maat, maar geen zorgen. Mochten de bestelde artikelen niet bevallen of mocht de maat niet goed zijn, dan kun je deze altijdbinnen 14 dagen retourneren. Bestel je Niketennisschoenen bij TennisDirect, de online tennisspecialist.