Tennisschoenen voor Heren

Tennisschoenen heren van alle grote merken vind je bij TennisDirect, de online tennisspecialist van de Benelux. De specialist op het gebied van tennisschoenen, tennisrackets, tennistassen, tenniskleding en accessoires voor de fanatieke tennisser. TennisDirect heeft een zeer ruim aanbod van goede heren tennisschoenen van alle grote merken en heeft altijd het nieuwste aanbod. Je bent bij ons op het juiste adres om jouw ideale tennisschoen te ontdekken.

Tennisschoenen heren all court

Maar hoe vind je nou dé ideale tennisschoen? Laten we met het begin beginnen. Tennisbanen zijn gemaakt van diverse ondergronden, zoals gravel en kunstgras. Als je hier met je normale schoenen op zou gaan staan kan je of veel te stroef op de baan staan of juist heel snel uitglijden. Een te stroeve schoen kan voor grote blessures volgens zoals een gescheurde enkelband of zelfs een gebroken enkel. Een te gladde schoen kan voor andere blessures zorgen die bijvoorbeeld veroorzaakt worden door het uitglijden op de tennisbaan. De perfecte tennisschoen geeft een combinatie van grip, maar ook het vermogen om te kunnen glijden over de tennisbaan. Start je net met tennissen? dan kan je prima spelen op de heren all court tennisschoenen. Je kunt dan op alle ondergronden prima uit de voeten. Als je zeker weet dat je op een bepaalde ondergrond zal gaan spelen kun je het beste een tennisschoen halen die geschikt is voor die ondergrond. Je kunt deze vinden door de filters op onze pagina te gebruiken.

Heren Tennisschoenen merken

Bij ons vind je onder andere tennisschoenen van Nike, adidas,Asics, Babolat, Wilson en K-Swiss. Uiteraard vind je ook altijd tennisschoenen van wereldtoppers als Rafael Nadal, Andy Murray en Fernando Verdasco terug in onze webshop. Naast de grote collectie heren tennisschoenen voor gravel, hardcourt en kunstgras vind je ook altijd indoorschoenen terug in onze collectie. Daarbij hebben we ook rekening gehouden met een grote range schoenmaten.

We hebben altijd de nieuwste mannen collecties en schoenen voor alle type ondergronden. Twijfel je over welke tennisschoen voor jou het meest geschikt is? Neem dan gerust een kijkje op onze tennisschoenen adviespagina!