Trainers Program

 

Image Description

Ben jij trainer en wil je lid worden van het Trainers Program van TennisDirect? Meld je dan aan en geniet van diverse voordelen! Zo profiteer je als trainer standaard van 15% extra korting op het complete assortiment. Daarnaast bieden we je een vaste lage prijs voor onze populaire trainersballen en kun je sparen voor shoptegoed oplopend tot maar liefst €750!

Voordelen:

15% korting op het complete assortiment
De 15% extra korting is van toepassing op ons complete assortiment, uitgezonderd: tennisballen, waardebonnen, sale en de Slingerbag.

Voordelige aanschaf van testrackets (max. 5)
Wij geven jou de mogelijkheid om tegen een scherpe prijs testrackets te kopen. Je ontvangt 40% korting op de adviesprijs van ieder model. Mocht het racket met meer dan 40% korting op onze website staan, geldt de laagste prijs.

Tennis- en padelballen kunnen gekocht worden tegen de voordelige clubprijzen gedurende het hele jaar.

Kortingsvouchers voor jouw leerlingen
Zodra jij je aanmeld voor ons programma ontvang je kortingsvouchers die je kunt uitdelen aan jouw leerlingen, zodat zij ook met korting bij ons kunnen bestellen!

Een contactpersoon bij TennisDirect
Als trainer heb je bij TennisDirect contact met onze accountmanager Dave. Hij is jouw vaste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat je altijd naar wens wordt geholpen.

Vrij te besteden shoptegoed tot max. €750!
Na een jaar wordt berekend welk bedrag er met de kortingsvouchers is verzilverd en wordt het tegoed aan jou uitgekeerd.

Spaarprogramma

Zodra je je aanmeld voor ons Trainers Program ontvang je van ons kortingsvouchers (5% korting op onze collectie) die je kunt uitdelen aan jouw leerlingen. Na een volledig jaar kijken wij welk bedrag er met de kortingsvouchers is verzilverd. Op basis van dit bestede bedrag* ontvang je van ons een shoptegoed wat geheel vrij te besteden is aan kleding, accessoires en hardwaren.

 

Image Description

Nog geen account? Meld je nu aan!

Heb je nog geen account? Vul hieronder het formulier in en stuur daarna jouw trainerslicentie door naar [email protected] onder vermelding van jouw voor- en achternaam.

Trainersaccount aanvragen

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt de trainerskorting gerekend?
Na aanvraag, wordt binnen 1 werkdag het trainersaccount voor je aangemaakt. Vervolgens ontvang je een mail met inloggegevens. Zodra je bent ingelogd met jouw trainersaccount, worden de productprijzen inclusief korting direct getoond.
Bij welke artikelen profiteer ik van de extra korting?
De 15% extra is van toepassing op ons complete assortiment, uitgezonderd tennisballen, waardebonnen en artikelen in onze outlet.
Is de trainerskorting geldig i.c.m. andere acties?
De korting van het trainersaccount kan niet worden gecombineerd met overige kortingsacties.