Lotto Tenniskleding

Lotto is in 1973 opgericht door de Italiaanse familie Caberlotto. Het Italiaanse familiebedrijf begon met het produceren van sportschoenen en -kleding, voor onder andere tennis, gericht op de Italiaanse markt. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een grote internationale speler in het maken van schoenen en kleding voor diverse sporten. Meerdere proftennissers spelen hun wedstrijden in kleding van Lotto, waaronder de Spaanse David Ferrer en de Poolse Agnieszka Radwanska.


Assortiment Lotto

TennisDirect biedt u het grootste assortiment aan Lotto tenniskleding. In de zomer kan er tijdens warme temperaturen heerlijk getennist worden in een tennispolo of -shirt met een short door de heren en een jurkje of top met rokje door de dames. Natuurlijk heeft Lotto ook gedacht aan de echte diehards die met weer, wind en lage temperaturen het liefst buiten op de baan gaan staan. Met de jackets, lange broeken en trainingspakken blijf je ook tijdens de oudere perioden heerlijk warm.

Met alleen Lotto tenniskleding kunt u nog niet direct de baan op. Maak uw outfit helemaal compleet met Lotto tennisschoenen. Zo gaat u nooit meer onvoorbereid de baan op!

Wij snappen heel goed dat u twijfelt tussen verschillende producten die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet u toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij u past. Twijfel dan niet en beste deze artikelen dan beide. Bij TennisDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Lotto tenniskleding
Zoek je voor een specifieke doelgroep?
Filteren
Gekozen filters
  1. Merk Lotto Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 55

Pagina
Filteren
Welke maat zoek je?
Ben je op zoek naar een specifieke kleur?

Producten 1-30 van 55

Pagina
Filteren