Lotto

Lotto, een Italiaans sportmerk dat in 1973 werd opgericht, heeft sinds het begin van zijn reis een sterke band met de sport van tennis. De oprichters, de familie Caberlotto, begonnen met het vervaardigen van tenniskleding en -schoenen van hoge kwaliteit en stelden al snel nieuwe normen in de branche.

In de jaren 70 en 80 begon Lotto aandacht te trekken met hun innovatieve benadering van tenniskleding. Ze introduceerden nieuwe materialen en technologieën om het comfort en de prestaties van tennisspelers te verbeteren. Dit omvatte het gebruik van ademende stoffen, ondersteunende structuren en speciale zolen voor tennisschoenen. Lotto kreeg ook bekendheid doordat ze enkele van 's werelds toonaangevende tennisspelers sponsorden, waaronder de legendarische Boris Becker.

Ontdek snel de nieuwste kleding- en schoenencollectie en straal tijdens de tenniswedstrijd!

Lotto tenniskleding

/
Shop meer

De Syn Pulse Technologie van Lotto

Lotto's vernieuwende innovatie - de SYN PULSE Technologie. Met deze technologie is het ontwerp vernieuwd, waardoor de tennisschoenen van Lotto meer demping, energieteruggave en stabiliteit hebben. Dit komt door de de speciale peba-plaat tussen de tussenzool en de buitenzool. Dit mechanisch systeem gaat van nature langer mee dan chemische systemen (bijv. schuim) en behoudt altijd hetzelfde prestatieniveau.

Lotto tennisschoenen

/
Shop meer

Lotto kleding

Ontdek de nieuwste kleding collectie van Lotto

Lotto schoenen

Ontdek de nieuwste schoenen collectie van Lotto