ABOUT US

over ons

Passa Sports is de naam achter bekende sportwebshops als TennisDirect, HockeyDirect, RunningDirect, VoetbalDirect, PadelDirect en IndoorDirect. Met ruim 375 gedreven medewerkers doen wij er iedere dag alles aan om jou te voorzien van precies de juiste uitrusting om meer uit jouw sport te halen.

Wij ademen jouw sport vanuit échte passie voor de sport

Zie ons als een teammaatje dat je de perfecte pass geeft. Onze specialisten zijn extreem gedreven, komen uit jouw sport en begrijpen wat je nodig hebt. Vaak hebben zij zelf ook op hoog niveau gepresteerd. Of het nu gaat om persoonlijk advies bij je keuze, het ontdekken van de beste merken of het verlenen van de ultieme service: zij maken er graag een sport van om nét dat stapje extra te zetten. Zodat jij met iedere stap, slag, sprong, trap of worp beter wordt. Om te winnen, om je persoonlijk record te verbeteren, of gewoon voor je plezier.

Passa Sports wordt geleid door CEO Willem Koopmans, COO Robert Jan Peters (founder) en CFO Mark van Gijzel (founder). Naast de verschillende specialistische webwinkels, heeft Passa Sports ook 5 fysieke winkels in Amsterdam (Tennis), Amstelveen (Tennis), Den Bosch (Tennis & Hockey), Utrecht (Running) en Antwerpen (Tennis).

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Klik hier!