Maak kennis met TennisDirect

TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. Hier zijn wij supertrots op, omdat we zijn begonnen vanuit onze passie voor de sport. Vanuit onze wens om kwalitatieve materialen en bijbehorend advies beschikbaar te maken voor alle tennissers.


Dit doen we al ruim 20 jaar met veel plezier. We geven je toegang tot het complete assortiment van jouw favoriete tennismerken. Dus niet 2 of 3 rackets van ieder merk, maar alle rackets. Hetzelfde geldt voor kleding en schoenen. Vind je het lastig om een keuze te maken, dan helpen we je graag bij het vinden van het juiste materiaal. Bij rackets kun je het ook zelf ervaren, door een racket te testen. Op alle andere vragen over de juiste gripmaat, bespanning of schoen, geven we je graag een passend antwoord. Dit doen we met een club sportieve en enthousiaste medewerkers van onze klantenservice.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over materialen, nieuwe collecties van jouw favoriete merken en speciale acties voor onze fans? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina). Via Facebook en Instagram blijf je ook op de hoogte van speciale acties, de nieuwste collecties en leuke winacties.


Ben je tennistrainer of zit je in het bestuur van een vereniging? Neem dan contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. We leveren graag producten en diensten op maat. Neem alvast een kijkje op de trainerspagina.


We wensen je veel winkelplezier in onze shop en vooral veel tennisplezier!

Productkennis & specialisme

Bij TennisDirect werken specialisten die alles van de producten af weten. Wij proberen daarom de productspecificaties zo compleet mogelijk te maken. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je alsnog vragen hebt. Bij de klantenservice kun je terecht met alle vragen over tennisrackets, kleding, schoenen etc. Ook kun je hier terecht voor vragen over bestelde artikelen, offertes voor teamkleding/verenigingen en alle overige vragen over producten in onze webshop.

Onze partners

We werken graag samen met partijen die dezelfde passie voor tennis hebben. We wisselen kennis uit en houden elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met als doel om gezamenlijk de tennisser zo goed mogelijk te bedienen. Hieronder lees je meer over onze belangrijkste partners.

Onze winkels


Store Amsterdam
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
0252-200015


NAAR WINKELPAGINA

Store NTC Amstelveen
Bovenkerkerweg 81
1187 XC Amstelveen
0252-200013


NAAR WINKELPAGINA

Store Den Bosch
Sint Teunislaan 68
5231 BR 's Hertogenbosch
073-8200370


NAAR WINKELPAGINA

Store Antwerpen
Boomsesteenweg 247
2610 Antwerpen
0032 32376089


NAAR WINKELPAGINA

Contactinformatie

Wil je contact? Bekijk dan onze klantenservice-pagina.


Passa Sports B.V.
Gantelstraat 14
5145 PH Waalwijk
Nederland
0416-652803
KVK.:28085635
BTW: NL8173.80.346.B01


Let op: Bezoek aan het hoofdkantoor alleen mogelijk op afspraak.