Clubshop

Clubkledij voor jouw club?

In de samenwerkingen die TennisDirect aangaat staan haar partnerclubs en al haar leden centraal. Het ontzorgen van deze grote groep tennissers heeft daarbij de hoogste prioriteit. Dit gebeurt enerzijds door het complete tennis assortiment ter beschikking te stellen tegen concurrerende prijzen én anderzijds creëren wij een unieke clubshop omgeving op www.tennisdirect.be/clubshop/jouwclubnaam. De partnershipmanager van TennisDirect gaat het gesprek aan met jouw club en tezamen wordt een eigen kledijlijn gekozen en beschikbaar gemaakt in de clubshop. Hier kunnen de leden van jouw club naar hartenlust met clubkorting shoppen en unieke clubitems kopen.

De voordelen van een TennisDirect clubshop, helder en duidelijk:

  • De kledij worden altijd gratis bedrukt met jouw clublogo en verzending vanuit de clubshop is altijd gratis.
  • Door een échte kledijlijn voor jouw club te maken creëren we een uniforme uitstraling wat het clubgevoel stimuleert.
  • De tennissende jeugd verschijnt met een glimlach op de tennisbaan in een gave, nieuwe outfit!
  • TennisDirect is voorraadhoudend en de levertijden zijn extreem kort.
  • Ons gehele salesteam beantwoordt graag al jouw vragen.


Graag gaan wij met jou in gesprek om te kijken waar de behoeften van de club en haar leden ligt en bepalen we of we hierin kunnen voldoen of ze zelfs weten te overtreffen! De mogelijkheden om met TennisDirect samen te werken zijn divers en die bespreken we dan ook graag met de club. Dit kan zowel bij ons op kantoor, in een van onze winkels of bij jullie op de club. Natuurlijk is het ook mogelijk om online kennis te maken met elkaar.

Neem contact met mij op!

Geïnteresseerd in clubkleding? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.