ONTDEK ADIDAS
De nieuwe adidas 2024 tenniscollectie. Gemaakt voor performance en comfort.

Ontdek de nieuwe adidas tenniscollectie, gemaakt met innovatieve, verkoelende technologieën. Elk detail is ontworpen met duurzaamheid in gedachten, om materiaalverspilling te verminderen. Stap de baan op met vertrouwen, geniet van een perfecte pasvorm en ademend vermogen, en draag bij aan een duurzame toekomst. Deze collectie wordt gedragen door onder de tennissterren Stefanos Tsitsipas, Felix Auger-Aliassime, Dominic Thiem en Alexander Zverev

Shop de nieuwe collectie

/
Alle adidas kleding

adidas tennisschoenen

Stap in het volgende niveau van prestaties met adidas tennisschoenen. Of je nu een professionele atleet bent die op zoek is naar een competitief voordeel of een recreatieve speler die het beste uit zijn spel wil halen, adidas tennisschoenen zijn ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Dus maak je klaar om de baan te betreden met vertrouwen, comfort en stijl, en geef je spel een boost met adidas tennisschoenen.

Shop adidas tennisschoenen

/
Meer adidas schoenen
Image Description

PLASTIC WASTE IS A PROBLEM. INNOVATION IS OUR SOLUTION. 

In samenwerking met Parley heeft adidas twee innovatieve duurzame polyestermaterialen ontwikkeld: 'Primegreen' en 'Primeblue'. Deze materialen worden geproduceerd zonder het gebruik van nieuw plastic.


Met de Parley-samenwerking streeft adidas ernaar om een hele generatie te inspireren en in beweging te zetten om gezamenlijk de toekomst van onze planeet vorm te geven. Ze moedigen sporters wereldwijd aan om een positieve impact te maken. In deze cruciale tijd is het essentieel dat we allemaal in actie komen om echte verandering te bewerkstelligen. adidas is vastbesloten om plastic afval te verminderen.


Tegen 2024 streeft adidas ernaar om zoveel mogelijk nieuw polyester te vervangen door gerecycled polyester. Bovendien is het doel om tegen 2025 9 van de 10 adidas-artikelen te produceren met duurzaam materiaal. Dit is een belangrijke stap richting een meer circulaire en milieuvriendelijke benadering van productie.


Door deze toewijding aan duurzaamheid en innovatie wil adidas niet alleen hoogwaardige sportproducten leveren, maar ook bijdragen aan een schonere en gezondere planeet. Door te kiezen voor adidas, kies je voor meer dan alleen een sportmerk, je kiest voor een partner in de strijd tegen plasticvervuiling en voor een betere toekomst. Klik hier voor meer informatie over duurzaamheid! 
 

Shop adidas' duurzame tenniskleding

/
Shop meer
Image Description

adidas x Marimekko

De Marimekko tenniscollectie is een prachtige combinatie van stijl en functionaliteit voor tennisliefhebbers. Marimekko, een bekend Fins designhuis, staat al sinds de jaren 50 bekend om zijn levendige prints en tijdloze ontwerpen. Met de tenniscollectie brengen ze deze kenmerken naar de tennisbaan, zodat spelers kunnen genieten van zowel comfort als een modieuze uitstraling.


Marimekko werkt samen met adidas om stijlbewuste vrouwen te inspireren en een eerbetoon te brengen aan vrijheid en vriendschap. De nieuwste collectie representeert deze waarden en is ontworpen om spelers te laten stralen op en buiten de tennisbaan!

Ontdek adidas Marimekko tenniskleding

/
Ontdek meer
adidas
adidas
adidas
adidas