"Tennis Runs in our Blood"


Babolat is opgericht in 1875 in Lyon, Frankrijk. Het is het oudste bedrijf voor racketsport ter wereld. De verschillende tennislijnen zijn ontworpen om het beste uit tennisspelers te halen! Ontdek op deze pagina de verschillende tenniscollecties en laat je betoveren door het aanbod!

Babolat tennisrackets

/
Alle Babolat rackets

Babolat racketbundels

/
Alle Babolat racketbundels


Ontdek de nieuwe Babolat Pure Strike tennisrackets

Ontketen je kracht op het tennisveld met de 4e generatie van het Pure Strike tennisracket van Babolat. Speciaal ontwikkeld voor aanvallende spelers met een groot swingbereik, biedt dit racket ultieme controle bij elk schot. Dankzij de innovatieve NF²-TECH technologie met vlasvezels in het handvat geniet je van pure sensaties, met optimale filtratie van trillingen en een zachter geluid bij impact voor een ongeëvenaarde speelervaring. De toevoeging van FSI CONTROL PURE STRIKE 21 en CONTROL FRAME technologieën garanderen maximale controle en gevoel, waardoor je met vertrouwen en precisie je tegenstanders kunt verslaan.

Babolat Pure Strike

/
Shop meerBabolat Pure Aero Rafa


Het nieuwste Pure Aero Rafa tennisracket is net uit en belooft weer een topmodel te zijn voor de fanatieke tennisser. De collectie is ontworpen in samenwerking met niemand minder dan Rafael Nadal, die bekend staat om zijn krachtige spel en fenomenale topspin.


Toegepaste technologieën

De Aeromodular 3 is een nieuw frame dat speciaal is ontworpen om de aerodynamica te optimaliseren. Dit zorgt voor nog meer balsnelheid zonder dat de controle afneemt.

De Cortex Pure Feel technologie, dat in de shaft van het racket is verwerkt, filtert de trillingen waardoor het racket comfortabel aanvoelt en je een zuiverder speelgevoel ervaart.

Babolat Pure Aero tennisrackets

/
Alle Babolat Pure Aero
Babolat Pure Drive Collectie

"Some call it the definition of power. You will call it your unfair advantage. We call it the Pure Drive."

Deze upgrade van de iconische Pure Drive biedt een indrukwekkende combinatie van extra veel power en maximaal comfort!

Babolat Pure Drive tennisrackets

/
Alle Babolat Pure Drive

Babolat Pure Drive rackets

Ontdek de Babolat Pure Drive collectie: een racket voor explosieve slagen, om aan te vallen of om te verdedegen!

Babolat tassen

Ben jij op zoek naar een grote tas voor meerdere rackets, zoek je een handige dufflebag of vind je een backpack toch fijner? De Babolat collectie heeft het allemaal!

Babolat tenniscollectie

Naast de populaire rackets en tassen, biedt Babolat nog veel meer aan op tennisgebied. Ook voor schoenen, kleding, ballen en diverse accessoires van Babolat ben je bij TennisDirect aan het juiste adres.
BABOLAT FAMILY

145 JAAR JONG


Babolat is opgericht in 1875 in Lyon, Frankrijk. Het is het oudste bedrijf voor racketsport ter wereld.
Babolat produceert rackets, snaren, schoenen, ballen, shuttles, sporttassen, sportkleren en accessoires.
Alle producten zijn ontworpen en ontwikkeld om te zorgen dat elke speler het uiterste uit zijn spel kan halen.