Pro Staff V14.0

 

"Radically Reimagined. Undeniably Pro Staff.
A Legend Levels Up."

 

De Wilson Pro Staff is het perfecte racket voor ambitieuze tennissers die op zoek zijn naar controle en precisie op het veld. Met zijn slanke design en geavanceerde technologieën is de Pro Staff een geweldige keuze voor spelers die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. 

Wilson
Wilson

Wilson Project Shift

De Wilson Project Shift is een revolutionair tennisracket dat speciaal is ontworpen om spelers enorme spin en controleerbare kracht te bieden. Met de Shift kunnen spelers de bal consistent diep in het veld slaan met verhoogd vertrouwen en spin bij elke slag. Het 16x20 snaarpatroon biedt een balans tussen controle, spin en kracht, waardoor spelers de ultieme controle hebben over hun slagen en hun tegenstanders kunnen verrassen met de kracht en precisie van de Wilson Project Shift.

wilson
wilson

Wilson Clash V2.0

De nieuwste Wilson Clash rackets zijn baanbrekend, ultiem populair en een lust voor het oog. Door de mix van flexibiliteit en stabiliteit speelt dit racket als geen ander. De vernieuwde constructie met een vergroot sweetspot zorgt ervoor dat jij de ballen beter én met meer power raakt!

wilson
wilson
Image Description
wilson
wilson