Dunlop

Dunlop Tf Fx700 + tas

 

Alles over de Dunlop Tf Fx700 + tas

De Dunlop TF FX 700 is afkomstig uit de racketcollectie van Dunlop. De FX rackets zijn ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar extra veel power in combinatie met optimaal comfort.

Dit veelzijdige racket biedt een uitstekende combinatie van extra power en goede hanteerbaarheid. Dit middelzware racket weegt 340 gram en is geschikt voor een brede groep spelers. Het balanspunt van 340 mm zorgt voor de juiste wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 690 cm2 voor een uitstekende mix van power en controle.

Toegepaste Technologieën
De toegepaste PowerBoost Groove Technologie zorgt met een toegevoegde groef in het frame voor een grotere sweetspot , waardoor het racket comfortabeler aanvoelt. De Sonic Core Technologie zorgt met een speciaal rubber compound in het frame voor minder trillingen bij balaanrakingen. Daarnaast zorgt de Power Grid String Tech voor een 30% grotere sweetspot, waardoor je betere controle ervaart en met meer power en spin kunt slaan.


De Dunlop FX-Club 3 Racketbag is afkomstig uit de tassencollectie van Dunlop. Deze tas is speciaal ontworpen voor stijl en functionaliteit. De tas biedt ruimte voor maximaal 6 rackets.

De tas beschikt over 1 racketcompartimenten. De tas heeft een extra vak voor accessoires. Daarnaast heeft het 2 verstelbare schouderriemen en een dubbele handgreep.

Afmetingen: 76 x 15 x 34 cm

Reviews (0)

Dunlop Tf Fx700 + tas
0,0 Algemene beoordeling van ”Dunlop Tf Fx700 + tas“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0