Dunlop

Dunlop SX300 Limited Navy + Tas

 

Alles over de Dunlop SX300 Limited Navy + Tas

Dunlop SX300 Limited Navy

De Dunlop SX300 is een limited editon racket afkomstig uit de collectie van Dunlop. Deze rackets zijn ontstaan uit een samenwerking tussen Dunlop met Srixon, waarbij 100 jaar aan ervaring wordt gecombineerd met de Japanse topkwaliteit frames. De SX rackets bieden extra spin, zonder dat dit ten koste gaat van de controle en power.


Dit zwaardere racket van 300 gram vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop spin en tegelijkertijd balsnelheid voor terug. Het balanspunt van 320 mm zorgt voor meer balcontrole en wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racketblad van 645 cm2 zorgt voor een uitstekend controle en precisie. Dit racket is het meest geschikt voor spelers met een normale tot lange swing.


Toegepaste Technologieën
De toegepaste Sonic Core™ Technologie biedt met een speciaal rubber compound in het frame voor minder trillingen, waardoor je racket comfortabeler aanvoelt. Daarnaast zorgt de Spin Boos String Tech voor meer power en spin.

Dunlop SX-Performance 8 Thermobag

Belangrijkste kenmerken:

  • Afmetingen: 76.5 × 35 × 34 cm
  • Twee vakken;
  • Ruimte voor 8 rackets.

De Dunlop SX-Performance 8 Thermobag is afkomstig uit de tassencollectie van Dunlop. Deze tas is speciaal ontworpen voor stijl en functionaliteit. De tas biedt ruimte voor maximaal 8 rackets.

De tas beschikt over 2 racketcompartimenten waarvan 1 met thermo-isolatie om rackets en snaren te beschermen bij extreme temperaturen. Het hoofdvak kan met klittenbandverdelers worden verdeeld in 1, 2 of 3 vakken voor een perfecte organisatie van al je spullen. De tas heeft een extra vak voor schoenen of gebruikte kleding. Daarnaast heeft het 2 verstelbare schouderriemen en een dubbele handgreep.Reviews (0)

Dunlop SX300 Limited Navy + Tas
0,0 Algemene beoordeling van ”Dunlop SX300 Limited Navy + Tas“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0