Head

Head Extreme Mp L + tas

 

Alles over de Head Extreme Mp L + tas

De Head Extreme MP L is afkomstig uit de Extreme collectie van HEAD, het is de lichtere versie van de Extreme MP. Met dit racket Genereer jij extreme spin en creëer jij chaos voor je tegenstander. Dit racket is uitgebreid met innovatieve Auxetic-technologie, voor een uitstekend, scherp slaggevoel. Het is ideaal voor toernooispelers die willen domineren met optimale spin en power. Naast een schacht die extra spin helpt te genereren, heeft de EXTREME MP unieke spintubes die zorgen voor meer beweging in de snaren en een krachtig trampoline-effect als de bal wordt geraakt. Extreme performance met een fris, gedurfd ontwerp.


Dit racket weegt 285 gram. Het racket is 68,5cm lang en beschikt over een bladgrootte van 645 cm2. De Extreme MP is perfect voor ervaren toernooispelers. Het racket beschikt ook over een mooi ontwerp die de veelzijdigheid van jouw racket laat zien!


De Head Base 9 Racketbag is een tennistas uit de collectie van Head. Deze veelzijdige tennistas is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een handige tas die plaats biedt voor maximaal 9 rackets.

De tas beschikt over twee ruime hoofdcompartimenten waar ruimte is voor je rackets en/of tennisspullen. Het accessoirevak aan de buitenzijde is ideaal om je waardevolle spullen in op te bergen. De gevoerde schouderriem zorgt ervoor dat je de tas overal comfortabel mee naar toe kan nemen.

Afmetingen: 76 x 32 x 34 cm
Materiaal: 100% Polyester

Reviews (0)

Head Extreme Mp L + tas
0,0 Algemene beoordeling van ”Head Extreme Mp L + tas“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0